Neler Yeni

Steam Profilim Eksik Görünüyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berkay
Hiçbir sebep yokken birden ne steam topluluğuna ulaşabiliyorum ne de profilim tam anlamıyla gözüküyor lwl vesaire hiçbirşey görüntüleyemiyorum steam envanterime ulaşamıyorum vac ban lık bir durum da yok hesap bilgileri temiz gözüküyor sebebi ne olabilir? Arkadaşlarıma da profilime bakmalarını söyledim onlarda da aynı bu şekilde gözüküyor.
Adsız.png

CarryExe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Ali Yıldırım
Hesabının linkini atar mısın?

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Bugün böyle bir konu hakkında bir konu daha açılmıştı. Bug olduğu söylenmişti. Siz de büyük ihtimalle böyle bir şey yaşıyorsunuz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berkay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bugün böyle bir konu hakkında bir konu daha açılmıştı. Bug olduğu söylenmişti. Siz de büyük ihtimalle böyle bir şey yaşıyorsunuz.
umarım öyledir saçma sapan bişiden hesap banlanıcaksa yazık, yatırdığımız paraların haddi hesabı yok

TeqoTK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Furkan
Hiçbir sebep yokken birden ne steam topluluğuna ulaşabiliyorum ne de profilim tam anlamıyla gözüküyor lwl vesaire hiçbirşey görüntüleyemiyorum steam envanterime ulaşamıyorum vac ban lık bir durum da yok hesap bilgileri temiz gözüküyor sebebi ne olabilir? Arkadaşlarıma da profilime bakmalarını söyledim onlarda da aynı bu şekilde gözüküyor.
Alıntıyı görüntüle
bende envanterin filan gözüküyor bir problem yok gibi anlık bug olmuş olabilir

Ju5t

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Metin
Alıntıyı görüntüle
seviyen 61 olarak gözüküyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,006
Üyeler
163,924
Son üye
ygtgngr
Top Bottom