Sormadım? Senin değer duymana ihtiyacı da yok zaten.Benim için önemli, değerli ve anlamı olan biri değil.
Cümleleriniz sadece tahrik etme üzerine kurulu olduğu için sadece yazarken gülerim . Bir anlamınız olmaz benim için.istediğin kadar boş konuş burada 3 ay sonra 5.sınıf bebesi olarak Atatürkün karşısında ders işliyor olucaksın
Tamam, dön şimdi çölüne.Cümleleriniz sadece tahrik etme üzerine kurulu olduğu için sadece yazarken gülerim . Bir anlamınız olmaz benim için.
Ölmüş gitmiş adam. Bir duygu beslemiyorum.Merak ettiğim için soruyorum Atatürkü sevmeme nedeniniz nedir? Ve putlastirma olayına nasil bağlandığınızda hayret ettim sadece resmi olduğu için
He sanki ben Arabistan vatandaşıyım, Arap yarım adasından çöle döneceğim bir de . Ne basma kalıp bir mağlukatsın ya .
Oturduğun yerden eleştirmesi kolay dümbük, "boşoroso hotolorono kopotmoyor.". Senin vasfın ne? Bu ülkeye katkın ne?Ölmüş gitmiş adam. Bir duygu beslemiyorum.
Sana konu başında da dediğim gibi hayatınıza fazla dahil ediyorunuz. Kendiniz gibi olmayı engelliyor. Çünkü başarıları kadar büyük hataları da olan bir insan. Başarısı kapatmıyor hatalarını. Siz de yanlış tanıyorsunuz.
Ben zaten öneri yaptım zaten.
O yüzden hayatınıza dahil etmemenizi öneririm.
Zira bu millette Atatürk ideolojileriyle hareket eden CHP'yi İnönü'den beri seçmedi zaten. Atatürk'ün ideolojileri ayrımcılık üzerine kurulu.
Vergi ödüyorum kral, askere gittim . Daha ne katkı yapim.Oturduğun yerden eleştirmesi kolay dümbük, "boşoroso hotolorono kopotmoyor.". Senin vasfın ne? Bu ülkeye katkın ne?
Sanki onlar bi sana özel, biz yapmıyoruz Neyse gece gece iyi kafa açtın hadi selametle.Vergi ödüyorum kral, askere gittim . Daha ne katkı yapim.
Olmayan şeyi nasıl açmayı becerdin .Sanki onlar bi sana özel, biz yapmıyoruz Neyse gece gece iyi kafa açtın hadi selametle.
Kertenkele ilkokul laflarıyla laf soktuğunu sandı şimdi Bir şeyimde kafa var, sende yok öyle diyeyim. Ban yemek istemiyorum o yüzden üstü kapalı yazdım ama anlamışsındır yav. Bilmiyorum anlama yetin o kadar gelişmiş mi ama.Olmayan şeyi nasıl açmayı becerdin .
Ülkeye katkımız işte böyle. Devletin imkanı ne kadarsa, o kadar veriyoruz.