Neler Yeni

Steam profilim nasıl ?

mareshel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar,bilgisayar Bileşenleri

mareshel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar,bilgisayar Bileşenleri
Merak ettiğim için soruyorum Atatürkü sevmeme nedeniniz nedir? Ve putlastirma olayına nasil bağlandığınızda hayret ettim sadece resmi olduğu için

neptün yüksel

80+ Bronze
Tamam, dön şimdi çölüne.
Al döndüm;
1687042486297.png

Hop hop, atlara bak :D.

neptün yüksel

80+ Bronze
Merak ettiğim için soruyorum Atatürkü sevmeme nedeniniz nedir? Ve putlastirma olayına nasil bağlandığınızda hayret ettim sadece resmi olduğu için
Ölmüş gitmiş adam. Bir duygu beslemiyorum.
Sana konu başında da dediğim gibi hayatınıza fazla dahil ediyorunuz. Kendiniz gibi olmayı engelliyor. Çünkü başarıları kadar büyük hataları da olan bir insan. Başarısı kapatmıyor hatalarını. Siz de yanlış tanıyorsunuz.

Ben zaten öneri yaptım zaten.

O yüzden hayatınıza dahil etmemenizi öneririm.
Zira bu millette Atatürk ideolojileriyle hareket eden CHP'yi İnönü'den beri seçmedi zaten. Atatürk'ün ideolojileri ayrımcılık üzerine kurulu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

He sanki ben Arabistan vatandaşıyım, Arap yarım adasından çöle döneceğim bir de :D. Ne basma kalıp bir mağlukatsın ya :D.
Al işte döndüm çöle bak;

Son düzenleme:

Waltuh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
1
Ölmüş gitmiş adam. Bir duygu beslemiyorum.
Sana konu başında da dediğim gibi hayatınıza fazla dahil ediyorunuz. Kendiniz gibi olmayı engelliyor. Çünkü başarıları kadar büyük hataları da olan bir insan. Başarısı kapatmıyor hatalarını. Siz de yanlış tanıyorsunuz.

Ben zaten öneri yaptım zaten.

O yüzden hayatınıza dahil etmemenizi öneririm.
Zira bu millette Atatürk ideolojileriyle hareket eden CHP'yi İnönü'den beri seçmedi zaten. Atatürk'ün ideolojileri ayrımcılık üzerine kurulu.
Oturduğun yerden eleştirmesi kolay dümbük, "boşoroso hotolorono kopotmoyor.". Senin vasfın ne? Bu ülkeye katkın ne?
Ben söyleyeyim, eline telefon/PC alıp oturan, bağnaz zihniyetli çevresinden her gün duyduklarını millete satan bir oğlan çocuğusun.

Waltuh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
1
Olmayan şeyi nasıl açmayı becerdin :D.
Ülkeye katkımız işte böyle. Devletin imkanı ne kadarsa, o kadar veriyoruz.
Kertenkele ilkokul laflarıyla laf soktuğunu sandı şimdi :D Bir şeyimde kafa var, sende yok öyle diyeyim. Ban yemek istemiyorum o yüzden üstü kapalı yazdım ama anlamışsındır yav. Bilmiyorum anlama yetin o kadar gelişmiş mi ama.

Top Bottom