İgito
80+ Bronze

Puansız efsane şeyler yapılıyordu ama 6 7 saatini alıyor video rehberi vardıprofilim bu 1181 puanım var profil fotosuyla uyumlu hareketsiz arka plan alasım var. ya da başka daha güzel şeylerde yapılıyormu söylerseniz sevinirim maksat güzel görüntü ve düzenli olsun profil. önerilerinizi bekliyorum![]()
video kullanılamıyor diyor yasak olabilir yanlışım varsa bilgilendirin lütfen berserkerberk kanalında gördüm steam profilini baştan yarat diye,adam güzel anlatıyorben bu siteden yaptım hocam en arkaplan hareketli hem içerdeki bir de gif olarak şu arkadaşı koydum ortaya
videonun başında hareketsiz yapıyor çok fazla puan istemiyordu sanırım. Bu hareketli işini yapmak 1-2 saatimi aldı ama
![]()
konudan bağımsız nasıl böyle level kasıyorsunuz steamde benim çok daha fazla oyununm var ama levelim 5profilim bu 1181 puanım var profil fotosuyla uyumlu hareketsiz arka plan alasım var. ya da başka daha güzel şeylerde yapılıyormu söylerseniz sevinirim maksat güzel görüntü ve düzenli olsun profil. önerilerinizi bekliyorum![]()
Oyun kartlarını Xp ye dönüştürerek, profiline gir seviyenin üstüne tıkla orda oyunların çıkacak 5 ya da 6 kart istiyor eksik olan kartları al ve Xp ye çevir ve puan dükkanından da Xp alarak level kasabilirsinkonudan bağımsız nasıl böyle level kasıyorsunuz steamde benim çok daha fazla oyununm var ama levelim 5