Steam Profilini nasıl full gif yaparız

ZandalphoNN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
435
1614610848815.png

bildiğiniz üzere steamde haraketli arka planlar gelmişti ben de deneyelim dedim ve hoş bir araba resmi buldum fakat şu anime kızı nın olduğu yerle tamamlanmasını istiyorum gifi nasıl tamamlayabilirim 1 2 örneğini görmüştüm

Steam mağazadan puan dükkanına gireceksin daha sonra orda hareketli ppler var orda olanlardan seçip alıcaksın kendin başka yerden istediğini yapamıyorsun birde 3000 Steam puanın olması lazım almak için.

steam.design

Steam mağazadan puan dükkanına gireceksin daha sonra orda hareketli ppler var orda olanlardan seçip alıcaksın kendin başka yerden istediğini yapamıyorsun birde 3000 Steam puanın olması lazım almak için.
haraketli pp var hocam ortadaki gifi diyorum kendimiz ekleyebiliyoruz bütün olsun istiyorum

haraketli pp var hocam ortadaki gifi diyorum kendimiz ekleyebiliyoruz bütün olsun istiyorum
Pardon profil resmi olarak sandım. Bunun için ilk önce vitrin alabilmen lazım yani Steamda en az 10 level olman lazım. Daha sonra tarayıcı ile giphy ve Steam design uygulamasında da yararlanabilirsin bende bir kaç yıl önce yapmıştım. Aradığın şey şu sanırım bu videoda anlatarak yapmış çeken kişi.

Zilyoner adlı bir kanalın videosu var. Ben ona bakarak yapmıştım.

envanterine gir Steame bas envanterden arkaplana bas tam boyut görüntüle de sağ tıkla linki kopyala steam.design sitesine gir
1614619133529.png
kopyaladığın linki buraya yapıştır change bg de download imagesde orda top diye bi dosya olucak onu indir googledan steame gir sonra profiline ordan çizimlere bas çizim yükleye bas
document.getElementsByName("image_width")[0].value = 1000;
document.getElementsByName("image_height")[0].value = 1;
çizimi seçtikten sonra sağ tıkla incele Console yerine attığım kodu yaz (tam olarak gözükmez çizim vitrini yoksa sağ sol biraz boş kalır)çizimi yükle

envanterine gir Steame bas envanterden arkaplana bas tam boyut görüntüle de sağ tıkla linki kopyala steam.design sitesine gir Alıntıyı görüntülekopyaladığın linki buraya yapıştır change bg de download imagesde orda top diye bi dosya olucak onu indir googledan steame gir sonra profiline ordan çizimlere bas çizim yükleye bas
document.getElementsByName("image_width")[0].value = 1000;
document.getElementsByName("image_height")[0].value = 1;
çizimi seçtikten sonra sağ tıkla incele Console yerine attığım kodu yaz (tam olarak gözükmez çizim vitrini yoksa sağ sol biraz boş kalır)çizimita
benimki haraketli kanka arka plan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

benimki haraketli kanka arka plan

Geri