Steam puanı satın almak

Bu satıcıdan 20bin puan aldım hesabınıza yükledim dedi ama profil ödülleri kisminda gözükmüyor. Sorduğumda hesabınıza yüklenecek diyor 1 gün oldu. Ne yapmalıyım.
açıklamada 14 gün sonra hesabınıza geçer diye belirtmiş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu satıcıdan 20bin puan aldım hesabınıza yükledim dedi ama profil ödülleri kisminda gözükmüyor. Sorduğumda hesabınıza yüklenecek diyor 1 gün oldu. Ne yapmalıyım.
açıklamasını bence bi gçz gezdirin derim

açıklamada 14 gün sonra hesabınıza geçer diye belirtmiş

açıklamasını bence bi gçz gezdirin derim
Hocam puan olarak 14 gün sonra geliyor onu biliyorum ama hesap ödülleri direk düşmüyor mu hesaba

Steam puanları ne işe yarıyor bende 100 binin üstünde puan var hiç kullanmadım satılıyor mu

Hocam puan olarak 14 gün sonra geliyor onu biliyorum ama hesap ödülleri direk düşmüyor mu hesaba
Hesap ödülleri düşer eğer gözükmüyorsa yollamamıstır daha. Puanlarda 14 güne hesaba geçiyor.

Hesap ödülleri düşer eğer gözükmüyorsa yollamamıstır daha. Puanlarda 14 güne hesaba geçiyor.
Ama yolladım diyor. galiba yarın destekle iletişime geçip iptal edicem siparişi

Steam puanları ne işe yarıyor bende 100 binin üstünde puan var hiç kullanmadım satılıyor mu
Ödül olarak yollanabiliyor

Satanlar var. 100 bin puan 500-600 tl arası satılıyor. Steam puanlarıyla profiline hareketli avatar, çerceve, arka plan alabiliyorsun. Ekstra vitrin ve 3.seviyeye kadar vitrin geliştirmede yapabiliyorsun. 40 levellik tanesi 1000 puandan mevsim rozetleride alabilirsin level kasmak istersen.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,901
Üyeler
183,917
Son üye
Berat.zeze
Geri