Ö.F.Ö
80+ Silver
Dahası
onu bulamadım hocam linki varsa salar mısın?o dy 2 kesinlikle alınmalı ya bence cok guzel profıller yapılablılr
onu bulamadım hocam linki varsa salar mısın?o dy 2 kesinlikle alınmalı ya bence cok guzel profıller yapılablılr
bu ama atamıyom kı kankaonu bulamadım hocam linki varsa salar mısın?
buldum hocam sağolunbu ama atamıyom kı kanka
Evet oyle yapıyorumda para yetmiyorLevel kasmak istiyorsan da kart satın alırsan daha pahalıya geliyor
Sorun çıkma ihtimali varmı hesaba bşy vs olur mu değerlide bnm içinitem satışta parayla level atlatanlar var onlar daha ucuza g
yok bişey olmaz. ben daha önce denemedim ama büyük ihtimal en ucuz kart setlerini sana takaslıcaklardır. bi ara sordum 30 levelden 50ye çıkmak için 98 tl istemişlerdiEvet oyle yapıyorumda para yetmiyor
Sorun çıkma ihtimali varmı hesaba bşy vs olur mu değerlide bnm için
bilidiğiniz güvenilir satıcı var mı hocamyok bişey olmaz. ben daha önce denemedim ama büyük ihtimal en ucuz kart setlerini sana takaslıcaklardır. bi ara sordum 30 levelden 50ye çıkmak için 98 TL istemişlerdi
Bakıyorum hemenAlıntıyı görüntüle ben 31k yı harcadım bu şekilde
26k puan 5 level verdiAlıntıyı görüntüle ben 31k yı harcadım bu şekilde
52/57Diğer türlü çok tutuyor kartla yaptım ben ekstra bu iyi oldu kaçdan kaça 5lwl
Kanka ben hep bu adamdan alıyorumbilidiğiniz güvenilir satıcı var mı hocam
Teşekkürler bende oradan alacağım bugun, güzel olmuş hocam hayırlı olsunKanka ben hep bu adamdan alıyorum
⭐10.000 STEAM PUANI + Garanti⭐ - 1263687 | İtemsatış
⚡!SATIN ALMADAN ÖNCE OKUYUNUZ!⚡⭐Profiliniz herkese açık olmalıdır.є İtemSatış'dawww.itemsatis.com
Puan bugün geldi nası olmuş profil ama