Neler Yeni

STEAM PUBG Anahtarlarını Satacakmısınız? Bekletecekmisiniz?

ErenMaiky

80+ Silver
pubg uc dağıtıyodu biliyosunuz bu uclerle anahtar alıp satıyodunuz fakat (ilk günden 22 tl ye satılan anahtarlar 10 TL'ye kadar düştü) herkes sattığı için bekletmek mantıklı geldi bana, siz naptınız?

FakeLords

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Civan Çiftçi
PUBG uc dağıtıyodu biliyosunuz bu uclerle anahtar alıp satıyodunuz fakat (ilk günden 22 TL ye satılan anahtarlar 10 TL'ye kadar düştü) herkes sattığı için bekletmek mantıklı geldi bana, siz naptınız?
anahtarı nasıl ve nerden alıyoruz
Mesaj otomatik birleştirildi:

1691328762930.png

bumu

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
713
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
anahtarı nasıl ve nerden alıyoruz

Alıntıyı görüntüle
bumu
Hayır. Pazara git pubgyi seç pazardan daha sonra arama kısmına ''key'' yaz 4 anahtar çıkıyor ardından hangisini almak istiyorsan tıkla anahtara hangi kasa ile açılacağı yazıyor. Daha sonra o kasanın adını pazarda arat ve satın al daha sonra pubgye girip mağazada aletler kısmında anahtar çıkıyor.

PUBG uc dağıtıyodu biliyosunuz bu uclerle anahtar alıp satıyodunuz fakat (ilk günden 22 TL ye satılan anahtarlar 10 TL'ye kadar düştü) herkes sattığı için bekletmek mantıklı geldi bana, siz naptınız?
Şu anlık bekletmeyi düşünüyorum gibi ben ama belki bf1 almak için satabilirim de tam emin değişim.

HarlBO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
İbrahim Hamza Önen
garanti yükselirmi yoksa bu fiyat bandında kalırmı

FakeLords

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Civan Çiftçi
Hayır. Pazara git pubgyi seç pazardan daha sonra arama kısmına ''key'' yaz 4 anahtar çıkıyor ardından hangisini almak istiyorsan tıkla anahtara hangi kasa ile açılacağı yazıyor. Daha sonra o kasanın adını pazarda arat ve satın al daha sonra pubgye girip mağazada aletler kısmında anahtar çıkıyor.

Şu anlık bekletmeyi düşünüyorum gibi ben ama belki bf1 almak için satabilirim de tam emin değişim.
çok teşekkür ederim siz olmasanız şuan bütün paramı kasa açmakla harcıyor olacaktım tekrardan teşekkürler.

TahinPekmez

80+ Silver

Ekler

• PlayerUnknown's Battlegrounds_2023.08.06-17.18.png
    PlayerUnknown's Battlegrounds_2023.08.06-17.18.png
    2.3 MB · Hit: 28

TahinPekmez

80+ Silver

CptSpork

80+ Bronze
Satmayın arkadaşlar aceleniz yoksa. Bu anahtarlar sürekli alınıp kullanılan şeyler. Bi süre sonra pazardaki anahtar sayısı azaldığında fiyatlar yükselecek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,106
Üyeler
166,694
Son üye
simyuta.
Top Bottom