anahtarı nasıl ve nerden alıyoruzPUBG uc dağıtıyodu biliyosunuz bu uclerle anahtar alıp satıyodunuz fakat (ilk günden 22 TL ye satılan anahtarlar 10 TL'ye kadar düştü) herkes sattığı için bekletmek mantıklı geldi bana, siz naptınız?
Hayır. Pazara git pubgyi seç pazardan daha sonra arama kısmına ''key'' yaz 4 anahtar çıkıyor ardından hangisini almak istiyorsan tıkla anahtara hangi kasa ile açılacağı yazıyor. Daha sonra o kasanın adını pazarda arat ve satın al daha sonra pubgye girip mağazada aletler kısmında anahtar çıkıyor.
Şu anlık bekletmeyi düşünüyorum gibi ben ama belki bf1 almak için satabilirim de tam emin değişim.PUBG uc dağıtıyodu biliyosunuz bu uclerle anahtar alıp satıyodunuz fakat (ilk günden 22 TL ye satılan anahtarlar 10 TL'ye kadar düştü) herkes sattığı için bekletmek mantıklı geldi bana, siz naptınız?
çok teşekkür ederim siz olmasanız şuan bütün paramı kasa açmakla harcıyor olacaktım tekrardan teşekkürler.Hayır. Pazara git pubgyi seç pazardan daha sonra arama kısmına ''key'' yaz 4 anahtar çıkıyor ardından hangisini almak istiyorsan tıkla anahtara hangi kasa ile açılacağı yazıyor. Daha sonra o kasanın adını pazarda arat ve satın al daha sonra pubgye girip mağazada aletler kısmında anahtar çıkıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şu anlık bekletmeyi düşünüyorum gibi ben ama belki bf1 almak için satabilirim de tam emin değişim.
HAYIR O DEĞİL , SOL YUKARIDAKİ İLE AYNI BAKSANA.
arkadaş yardım etti erken kalkandan aldım yinede teşekkürlerHAYIR O DEĞİL , SOL YUKARIDAKİ İLE AYNI BAKSANA.
BENİM FOTO DA ATTIÜĞIM 4 ANAHTAR OLACAK.
ben hepsinden 2 şer tane alıyorumarkadaş yardım etti erken kalkandan aldım yinede teşek