Neden konuyu mavi ekran diye açtın?Monster tulpar t5 v17.1 kullanıyorum.
PUBG ultra ayarlarda ve smoke varken kasıyor uzun bir süredir oynamıyordum ama orta ayarlardada biraz kasıyor aynı şekilde çatışma,smoke olunca
Özellikler
İ7 8750h
Gtx 1060 6gb
16gb ram
8750h var ne beklersinkiMonster tulpar t5 v17.1 kullanıyorum.
PUBG ultra ayarlarda ve smoke varken kasıyor uzun bir süredir oynamıyordum ama orta ayarlardada biraz kasıyor aynı şekilde çatışma,smoke olunca
Özellikler
İ7 8750h
Gtx 1060 6gb
16gb ram
Konunun başlığını düzeltin hocam.Monster tulpar t5 v17.1 kullanıyorum.
Özellikler
İ7 8750h
Gtx 1060 6gb
16gb ram
Neden konuyu mavi ekran diye açtın?
Mavi ekran mı?
Arkadaşın sorununa ait fikriniz varsa yazın. Yoksa sadece rapor edin modlar düzeltirler. Herkes uyarınca konuda çok kirlilik oluyor.Konunun başlığını düzeltin hocam.
sorunuza gelicek olursak smoke varken normal kasabilir
Normal smoke da kasmasıMonster tulpar t5 v17.1 kullanıyorum.
Özellikler
İ7 8750h
Gtx 1060 6gb
16gb ram
Kötü bir işlemcimi8750h var ne beklersinki
Yani fazla iyi denemezKötü bir işlemcimi
O oyunun optimizasyonu iyi değil. Bu yüzden başka oyunlarda test edin. Eğer başka oyunlarda da vermesi gereken FPS'i vermiyorsa ve uzun süredir (1 yıldan fazla) kullanıyorsanız sistemin termal macununu değiştirin.Monster tulpar t5 v17.1 kullanıyorum.
Özellikler
İ7 8750h
Gtx 1060 6gb
16gb ram