whoamii
80+ Silver
Yere iniyorum 500sv adam anında vuruyor. Bir seviye derecelendirmesi gelse güzel olur.neden beyler o kadar da kötü değil abartmayın be
Yere iniyorum 500sv adam anında vuruyor. Bir seviye derecelendirmesi gelse güzel olur.neden beyler o kadar da kötü değil abartmayın be
Abartmıyoruz. oynarsanız sizde görürsünüz tek kelime ile berbat bir oyun o para ile gidin daha yararlı birşeyler yapın.neden beyler o kadar da kötü değil abartmayın be
pubg lite oynuyordum ama kalktı bildiğin üzere o yüzden alacaktımAlınmamalı. Ben 80tl'ye aldım ama pişman oldum hiç oynamadım oyunu. Kesinlikle alma berbat bir oyun. Ha paraşütten atlarken ölmek istiyorsan alabilirsin.
Ona para vermek yerine emülatörden mobile oynayabilirsiniz ama yine tavsiye etmiyorum hileden,araplardan,buglardan geçilmiyor. Kesinlikle lütfen para vermeyin.PUBG lite oynuyordum ama kalktı bildiğin üzere o yüzden alacaktım
yazın belkiBence 43 TL steame vermek yerine gamepass alıp tonla oyunu doyasıya oynayabilirsin.
abartmıyorum oyun 1 ay sonra tozlu raflara kalkacak krafton yeni bir oyun geliştirmeye başladı pubg saldı bundan sonra güncelleme gelmez yeni bir pubg çıkacakmış seneye duyrulacakmışneden beyler o kadar da kötü değil abartmayın be