Neler Yeni

Steam qr kod nereden taratılır

Dwayne

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
Dwayne Rolly
telefondan girecektim qr kod olayı gelmiş girmiyo hesaba tarat diyo nereden taratacagımı söylemiyo nereden taratıcazda açıcaz bu uygulamayı

ademoney

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Adem Oney
telefondan girecektim qr kod olayı gelmiş girmiyo hesaba tarat diyo nereden taratacagımı söylemiyo nereden taratıcazda açıcaz bu uygulamayı
steamin uygulamasından taratacan telefondaki

Dwayne

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
Dwayne Rolly
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
qr kodu reis baska neyi taratcan
tamamda kardeşim qr kod nerde işte neyi taratacamda açılacak bu uygulama kilitlendi kaldı sayfalar değişmiyo hesaba girili ama qr okut diyo bana

Dwayne

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
Dwayne Rolly
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1744223213780.png

Dwayne

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
Dwayne Rolly
Tamam aga işte steam e girerken (hesaba girerken) ya kullanıcı adı şifre ya da yanında qr kod oluyor o kodu taratacan
kardeşim hesap zaten girili problem yok o konuda bu assagıdaki yerler var ya oralara geçilmiyo bir şey satayım dedim onaylama geldi onaylamak için girdim qr kodda kaldı böyle steam

Cesarli

80+
kardeşim hesap zaten girili problem yok o konuda bu assagıdaki yerler var ya oralara geçilmiyo bir şey satayım dedim onaylama geldi onaylamak için girdim qr kodda kaldı böyle steam
hee mobil uygulamasi dondu desene basta reis cik gir yap :D baska care yok guncelleme vs geldiyse guncellersin

Top Bottom