steamin uygulamasından taratacan telefondakitelefondan girecektim qr kod olayı gelmiş girmiyo hesaba tarat diyo nereden taratacagımı söylemiyo nereden taratıcazda açıcaz bu uygulamayı
mobil uygulamada alt kısımda ortada kalkan iconu var ordantelefondan girecektim qr kod olayı gelmiş girmiyo hesaba tarat diyo nereden taratacagımı söylemiyo nereden taratıcazda açıcaz bu uygulamayı
qr kodu reis baska neyi taratcantamam işte neyi taratacam onu sordum
tamamda kardeşim qr kod nerde işte neyi taratacamda açılacak bu uygulama kilitlendi kaldı sayfalar değişmiyo hesaba girili ama qr okut diyo banaqr kodu reis baska neyi taratcan
ekran goruntusu var mi reistamamda kardeşim qr kod nerde işte neyi taratacamda açılacak bu uygulama kilitlendi kaldı sayfalar değişmiyo hesaba girili ama qr okut diyo bana
Tamam aga işte steam e girerken (hesaba girerken) ya kullanıcı adı şifre ya da yanında qr kod oluyor o kodu taratacan
tamam hocam steamin masaustu uygulamasini veya webden acin qr kod cikacak karsiniza qri okutup hesabiniza giris yaparsiniz
reis steame giriş yaparken taratacan
kardeşim hesap zaten girili problem yok o konuda bu assagıdaki yerler var ya oralara geçilmiyo bir şey satayım dedim onaylama geldi onaylamak için girdim qr kodda kaldı böyle steamTamam aga işte steam e girerken (hesaba girerken) ya kullanıcı adı şifre ya da yanında qr kod oluyor o kodu taratacan
hee mobil uygulamasi dondu desene basta reis cik gir yapkardeşim hesap zaten girili problem yok o konuda bu assagıdaki yerler var ya oralara geçilmiyo bir şey satayım dedim onaylama geldi onaylamak için girdim qr kodda kaldı böyle steam