Steam random key alınır mı??

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,865
Merhaba arkadaşlar ben gittigiyordan 5,99tl ye Steam random key alıcam güvenilir mi? İyi oyunlar gelir mi? IMG-20201115-WA0045.jpg

20 tane falan almıstım hiç bilinmedik oyunlar gelıyo hatta gıdıp 10tl lık almıstım bı ara 2tane saçma sapan 2 oyun verdi

Bana oynuyabileceğim bir oyun verse ETS ye bile razıyım
20 tane falan almıstım hiç bilinmedik oyunlar gelıyo hatta gıdıp 10tl lık almıstım bı ara 2tane saçma sapan 2 oyun verdi

Bana oynuyabileceğim bir oyun verse ETS ye bile razıyım
imkansıza yakın bence ona verecegın paraya oyun al arkadaslarımdanda alan oldu hepsine 2d oyunlar yada cok eskı oyunlar cıktı

imkansıza yakın bence ona verecegın paraya oyun al arkadaslarımdanda alan oldu hepsine 2d oyunlar yada cok eskı oyunlar cıktı
6 TL ye oyu var mıki? Zar zor ikna edip alacağım da bunu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

10tl lik olanı alsam 60-300tl arası diyor ben zaten çok iyi bir oyun beklemem sadece deneme amaçlı

6 TL ye oyu var mıki? Zar zor ikna edip alacağım da bunu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

10tl lik olanı alsam 60-300tl arası diyor ben zaten çok iyi bir oyun beklemem sadece deneme amaçlı
Indirimde Tomb raider var. 40 kuruş daha koyarsan just cause 3 var

Dostum sakın inanma bunlara, premium kod diyolar 10 liraya satıyolar içinden rdr2 gibi oyunlar çıkma ihtimali var deyip insanları kandırıyorlar. Şimdiye kadar bu tür kodlardan pahalı oyun çıktığı hiç görülmedi.

Bi kere çekilişten kazandım space wars diye dandik bişi çıktı

-aynen kardeşim pre kod içinde rdr 2 çıkıyo geyta 5 çıkıyor pubg çıkıyor
-abi siz nie kullanmıyonuz o zaman
-e kardeşim gariban sevinsin ya bizim ihtiyacımız yok
-yalanını.

Ets indirimde 9tl ben bilmem kaç tl harcadım bu kodlara iyisinide kötüsünüde aldım hiçbirşey çıkmıyor

90 liralık oyun çıktı bana ama çok kötü bir oyun sırf keylere koymak için rastgele bişeyler yapıp fiyat yükseltip satıyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,312
Üyeler
186,464
Son üye
Furzi
Geri