Nvidia Mx130
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,865
İsterseniz alıp deneyin fakat güzel oyun çıkacağını düşünmüyorum.Merhaba arkadaşlar ben gittigiyordan 5,99tl ye Steam random key alıcam güvenilir mi? İyi oyunlar gelir mi?Alıntıyı görüntüle
20 tane falan almıstım hiç bilinmedik oyunlar gelıyo hatta gıdıp 10tl lık almıstım bı ara 2tane saçma sapan 2 oyun verdi
imkansıza yakın bence ona verecegın paraya oyun al arkadaslarımdanda alan oldu hepsine 2d oyunlar yada cok eskı oyunlar cıktıBana oynuyabileceğim bir oyun verse ETS ye bile razıyım
6 TL ye oyu var mıki? Zar zor ikna edip alacağım da bunuimkansıza yakın bence ona verecegın paraya oyun al arkadaslarımdanda alan oldu hepsine 2d oyunlar yada cok eskı oyunlar cıktı
10tl lik olanı alsam 60-300tl arası diyor ben zaten çok iyi bir oyun beklemem sadece deneme amaçlıimkansıza yakın bence ona verecegın paraya oyun al arkadaslarımdanda alan oldu hepsine 2d oyunlar yada cok eskı oyunlar cıktı
Indirimde Tomb raider var. 40 kuruş daha koyarsan just cause 3 var6 TL ye oyu var mıki? Zar zor ikna edip alacağım da bunu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
10tl lik olanı alsam 60-300tl arası diyor ben zaten çok iyi bir oyun beklemem sadece deneme amaçlı