20 Ocak akşamından beri Steam üzerinden ne oyun oynayabiliyorum ne de indirebiliyorum. Akla gelen tüm çözümleri denedim: DNS ayarını değiştirdim, Steam'i silip birkaç kez yükledim ama nafile, hiçbir işe yaramadı. Hatta silip yükledikten sonra 101, 105 ve 106 hata kodları aldım. İnternetime res attım, Steam indirme bölgesini değiştirdim, ancak hiçbir şey değişmedi. Artık ne yapacağımı bilmiyorum. Format atmalı mıyım yoksa modemsel bir sorun mu var, anlayamadım. Ayrıca PC'ye telefonumun mobil verisinden bağlandım, yine aynı sorunla karşılaştım. İnternet bağlantısı yok diyor.20 Ocak akşamından beri Steam üzerinden ne oyun oynayabiliyorum ne de indirebiliyorum. Akla gelen tüm çözümleri denedim: DNS ayarını değiştirdim, Steam'i silip birkaç kez yükledim ama nafile, hiçbir işe yaramadı. Hatta silip yükledikten sonra 101, 105 ve 106 hata kodları aldım. İnternetime res attım, Steam indirme bölgesini değiştirdim, ancak hiçbir şey değişmedi. Artık ne yapacağımı bilmiyorum. Format atmalı mıyım yoksa modemsel bir sorun mu var, anlayamadım. Ayrıca PC'ye telefonumun mobil verisinden bağlandım, yine aynı sorunla karşılaştım. İnternet bağlantısı yok diyor.