Kalıcı Ücretsiz [Steam] RunnerDot ücretsiz!

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
13,822
Bir süredir üşendiğimden bedave oyun konusu açmıyordum. Ama sıkıntı yok zaten genelde IndıeGala bedava veriyor ve siteden silinmiyor IndieGala'nın bedava oyunları.

Bazı kısıtlamalar mevcuttur:

Ekran Görüntüsü (23).png

Bu arada "Oyunu Oyna"'ya değil onun altındaki "Hesaba Ekle"'ye basacaksınız.

Bir süredir üşendiğimden bedave oyun konusu açmıyordum. Ama sıkıntı yok zaten genelde IndıeGala bedava veriyor ve siteden silinmiyor IndieGala'nın bedava oyunları.

Bazı kısıtlamalar mevcuttur:

Ekran Görüntüsü (23).png

Bu arada "Oyunu Oyna"'ya değil onun altındaki "Hesaba Ekle"'ye basacaksınız.
Hocam bu bedave oyun haberi için teşekkür ederiz.

Güzel mi bari?

Beleş ya al gitsin :D

😱 Ben bunu niye düşünemedim 😱
Oyun güzel mi diye sormuş ya bende öğrenebilirsin dedim. Ben oyunu merak etmiyorum aslında.
25 MB'mış.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güzel mi bari?
Şimdi oyunda yeşil bir yuvarlağı mouse imleci ile kontrol ediyoruz ve etrafta çıkan yeşil kareleri almaya çalışıyoruz. Ama etrafta da bize dokununca öldüren cisimler var onlardan kaçmaya çalışıyoruz. Puanımız arttıkça yeni düşman cisimler ortaya çıkıyor ve bug buldum. Yeşil yuvarlağı ekranın sonuna götürünce ekrandan kayboluyoruz ve bu sayede de ölmüyoruz.

Ne demek sakin ol hemen indirileceksin o oyunu 🤬
Oyun böyle yazdım yukarıya.

Son düzenleme:
25 MB'mış.

Şimdi oyunda yeşil bir yuvarlağı mouse imleci ile kontrol ediyoruz ve etrafta çıkan yeşil kareleri almaya çalışıyoruz. Ama etrafta da bize dokununca öldüren cisimler var onlardan kaçmaya çalışıyoruz. Puanımız arttıkça yeni düşman cisimler ortaya çıkıyor ve bug buldum. Yeşil yuvarlağı ekranın sonuna götürünce ekrandan kayboluyoruz ve bu sayede de ölmüyoruz.

Oyun böyle yazdım yukarıya.
Sen oyunu oynamakla kalmamış bugunu bile bulmuşsun. Teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,080
Üyeler
190,310
Son üye
ibrhkya05
Geri