Neler Yeni

Steam save dosyası silme

Vasnry

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Emre
Vampire survivors oynadım 1 yıl önce başka bir bilgisayda. Yeni pc aldım sıfırdan başlamak istiyorum indirdiğimde aynı yerden devam ettiriyor. Nasıl sıfırdan başlayabilirim.

Vouxy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Burak Çetin
Vampire survivors oynadım 1 yıl önce başka bir bilgisayda. Yeni pc aldım sıfırdan başlamak istiyorum indirdiğimde aynı yerden devam ettiriyor. Nasıl sıfırdan başlayabilirim.
Steam, oyun ilerlemenizi bulut üzerinden senkronize edebilir. Sıfırdan başlamak için önce bu özelliği kapatmanız gerekmektedir.
  1. Steam İstemcisini Açın: Bilgisayarınızda Steam uygulamasını başlatın.
  2. Kütüphanenize Gidin: Üst menüden "Kütüphane" sekmesine tıklayın.
  3. Vampire Survivors'ı Bulun: Oyun listesinden "Vampire Survivors" oyununa sağ tıklayın ve "Özellikler" seçeneğini seçin.
  4. Bulut Senkronizasyonunu Kapatın:
    • Açılan pencerede "Genel" sekmesine gidin.
    • "Bulut Senkronizasyonunu Etkinleştir" seçeneğinin işaretini kaldırın.
Oyun, yerel bilgisayarınızda kayıt dosyaları oluşturur. Bu dosyaları silerek oyunu sıfırlayabilirsiniz.
  1. Dosya Gezgini'ni Açın: Windows Gezgini'ni başlatın.
  2. Kayıt Dosyalarının Bulunduğu Klasöre Gidin:
    • Genellikle kayıt dosyaları şu dizinde bulunur:
      C:\Program Files (x86)\Steam\userdata\[SteamID]\1794680\remote\
      • [SteamID] kısmı, sizin Steam kullanıcı kimliğinizi temsil eder. Eğer bu klasörü bulamazsanız, Steam kütüphanenizde sağ tıklayarak "Özellikler" > "Yerel Dosyalar" > "Yerel Dosyalara Gözat" adımlarını takip ederek oyunun kurulu olduğu klasöre erişebilirsiniz.
  3. Kayıt Dosyalarını Silin: Bu klasördeki tüm dosyaları seçip silin. Bu, oyunun önceki ilerlemenizi kaldıracaktır.

Top Bottom