AhmetN
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
200tl için çok güzel bir sepet olmuş, güle güle oyna. Maksimum çıkabileceğin fiyatı söylersen, eklemek için oyun önerebiliriz.Sizce liste nasıl? Ekle veya çıkar dediğiniz oyun var mı? Ayrıca 5 6 tane kart düşürmelik oyun tavsiyesi verir misiniz
çok güzel bi sepet olmuş bence de özellikle rdr2 <3Sizce liste nasıl? Ekle veya çıkar dediğiniz oyun var mı? Ayrıca 5 6 tane kart düşürmelik oyun tavsiyesi verir misiniz
200dü ama zamların korkuyorum. O yüzden eğer kesinlikle dene dediğiniz oyun varsa 250 270 arasına çıkabilir200tl için çok güzel bir sepet olmuş, güle güle oyna. Maksimum çıkabileceğin fiyatı söylersen, eklemek için oyun önerebiliriz.
kükkk tek rdr bile iyiSizce liste nasıl? Ekle veya çıkar dediğiniz oyun var mı? Ayrıca 5 6 tane kart düşürmelik oyun tavsiyesi verir misiniz
İndirim derken 310tl lik forza 900tl oldu. Artık 20 30 TL için riske girmeye gerek yok.kış indirimleri daha iyi olmaz mı
Açıkçası korsan oynamak içime sinmiyor. Eski de olsa ücretini verip oynamadığım diye düşünüyorum.AC serisinde sadece Unity alıp kalanını crackli oynamak daha mantıklı geliyor boşa para harcama bende ac2ye falan
Sepette ekliydi, teşekkürlerarkham collection alabilirsin belki.
Şimdiki düz fiyatlar o zaman indirim şeklinde olur gibime geliyorkış indirimleri daha iyi olmaz mı
Açıkçası korsan oynamak içime sinmiyor. Eski de olsa ücretini verip oynamadığım diye düşünüyorum.
Sepette ekliydi, teşekkürler
Şimdiki düz fiyatlar o zaman indirim şeklinde olur gibime geliyor
Dediğim gibi içime sinmiyor. Param varken almak istiyorum. Olmasa torrentten oynardım dediğiniz gibi. Eski de olsa 15 liralık oyunlarrdr 2 ve batman collection hariç torrentten çeker oynarım ben olsam