Hata olmuştur muhtemelen umarım farketmezler.
Bende düşünüyorum ben bir yerden ücretsiz ac oyunu almıştım acaba hangisiydi diye. Originstir o zaman. Peki başka ne önerirsiniz
GTA 4 EFLC indirimde ise 32, 70 filandır. Birkaç optimizasyon sorunu var ama YouTube'da çok çözümü var ana hikaye ve 2 dlc güzel. Grafik olarak önemsemezsen zevkle oynatır. Özellikle Feltzer alıp Dombra ile drift atmak çok iyi. Black Mesa (Half life remake) alabilirsin. Xen gezegeni çok uzatılmış ve optimizasyon sıkıntılı orayı oynamadan hl2 geçebilirsin. Bitirince half life açlığı çekme tehlikesi var.
Sepetinde var mıydı hatırlamıyorum ama Batman Collection alabilirsin oynanışı için bile alınır.
Spec Ops The Line sonradan ortaya çıkan bir cevher hikaye için çok övüldü. Oynadım ama sonunun daha iyi olmasını beklerdim 10tl altı olması lazım ben bazı seçimlerde ne olacak diye bazı bölümleri tekrar oynadım 8 saatte bitirdim yoksa 5-6 saatte rahat biter.
Little Nightmares ve Little Nightmares II bundle alabilirsin güzel oyunlardır.
Epic'te almadıysan Bioshock Complete Pack 3 güzel oyun ve DLC. Hem normal hem de remastered sürümleri var. Haritayı hatırlamak için uzun süre ara vermeden oynamalısın yoksa gereksiz yere dolaşırsın. Combat olarak fena değil ama çeşitlilik olarak güzeldir.
İçinde en çok aksiyon bulunan Hitman oyunu olan Absolution bakabilirsin gizlilik bana göre olmadığı için fazla oynamadım ama seven için güzeldir. Blood Money de bakılır.
Katana Zero ve Hades de alınabilir güzel hikayeye ve combata sahip oyunlar. Katana Zero ortalama 3 saatte rahatça biter. Yamaları da var