Neler Yeni

Steam sepet değerlendirme

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Hocam söyle söyleyim new dawn da can ibresi varken düşmanda 5 te yok
New dawn da oynamadım ama bakıcam sağolun
hocam nyasha nasıl bir oyun alsammı acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:

metro saga bundle al exodus fiyatına bütütn oyunları almış oluyorsun
Nysha kart kasmalık olsun diye ekledim
Ben olsam eski ac'şeri oynamazdım ac fanı değilsem. Çok göz ağrıtıyor grafikleri.
Daha önde hiç ac oynamadım. Hikaye odaklı ne önerirsiniz ac yerine
Güzel ve fiyata göre dolu dolu bir sepet olmuş hocam güle güle oynayın.Kart oyunu için programları var hiç oynamakla uğraşmayın bence.
Sağolun hocam, kart oyunu öneriniz var mı
ac ve batmanın oynanıs tarzı hosuma gitmiyor Ama rdr 2 güzel olmuş.Outlast serisi de güzel olmuş.Ben olsam hollow knight ve ori serisini de eklerdim. Ama her şekilde RDR 2 fiyatına sürüyle oyun sahibi oluyorsun.
Hikaye odaklı öneriniz var mı hocam

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Aklıma bir şey takıldı acaba ac ezio oyunları yerine origins mi alsam aynı fiyata denk geliyor çünkü

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
New dawn da oynamadım ama bakıcam sağolun

Nysha kart kasmalık olsun diye ekledim

Daha önde hiç ac oynamadım. Hikaye odaklı ne önerirsiniz ac yerine

Sağolun hocam, kart oyunu öneriniz var mı

Hikaye odaklı öneriniz var mı hocam
Tomb Raider 2013 ve Rize of the Tomb Raider Uncharted alternatifi güzel oynanış, kısmi açın dünya, macera, aksiyon, hikaye güzel

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Tomb Raider 2013 ve Rize of the Tomb Raider Uncharted alternatifi güzel oynanış, kısmi açın dünya, macera, aksiyon, hikaye güzel
Peki ac oyunları yerine origins alınır mı?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Peki ac oyunları yerine origins alınır mı?
Origins'i yakın zamanda Amazon vermişti belki almışsındır. Origins oynamadım bir şey diyemem ama en iyi hikayeye sahip ac oyunu Rogue ben pek sevemedim yapısal olarak da çok eski geliyor. Black Flag'in kopyası gibi bir oyun tek farkı tapınakçı olarak oynuyoruz. Genel olarak ac bana göre değil belki seversin. Hikaye olarak Metro Bundle al exodus pc kaldırmadı izledim ama sonu ağlattı Valla

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Abdulkadir
Beyler oyunu almadığım halde cod oyunu kütüphanemde gözüküyor

Ekler

• Screenshot_2022-11-27-14-57-12-051_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg
    Screenshot_2022-11-27-14-57-12-051_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg
    586.8 KB · Hit: 20

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Beyler oyunu almadığım halde cod oyunu kütüphanemde gözüküyor
Hata olmuştur muhtemelen umarım farketmezler.
Origins'i yakın zamanda Amazon vermişti belki almışsındır. Origins oynamadım bir şey diyemem ama en iyi hikayeye sahip ac oyunu Rogue ben pek sevemedim yapısal olarak da çok eski geliyor. Black Flag'in kopyası gibi bir oyun tek farkı tapınakçı olarak oynuyoruz. Genel olarak ac bana göre değil belki seversin. Hikaye olarak Metro Bundle al exodus pc kaldırmadı izledim ama sonu ağlattı Valla
Bende düşünüyorum ben bir yerden ücretsiz ac oyunu almıştım acaba hangisiydi diye. Originstir o zaman. Peki başka ne önerirsiniz

• Beğen

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
valla sepet güzel bende bu sene sadece rdr alacam

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Hata olmuştur muhtemelen umarım farketmezler.

Bende düşünüyorum ben bir yerden ücretsiz ac oyunu almıştım acaba hangisiydi diye. Originstir o zaman. Peki başka ne önerirsiniz
GTA 4 EFLC indirimde ise 32, 70 filandır. Birkaç optimizasyon sorunu var ama YouTube'da çok çözümü var ana hikaye ve 2 dlc güzel. Grafik olarak önemsemezsen zevkle oynatır. Özellikle Feltzer alıp Dombra ile drift atmak çok iyi. Black Mesa (Half life remake) alabilirsin. Xen gezegeni çok uzatılmış ve optimizasyon sıkıntılı orayı oynamadan hl2 geçebilirsin. Bitirince half life açlığı çekme tehlikesi var.
Sepetinde var mıydı hatırlamıyorum ama Batman Collection alabilirsin oynanışı için bile alınır.
Spec Ops The Line sonradan ortaya çıkan bir cevher hikaye için çok övüldü. Oynadım ama sonunun daha iyi olmasını beklerdim 10tl altı olması lazım ben bazı seçimlerde ne olacak diye bazı bölümleri tekrar oynadım 8 saatte bitirdim yoksa 5-6 saatte rahat biter.
Little Nightmares ve Little Nightmares II bundle alabilirsin güzel oyunlardır.
Epic'te almadıysan Bioshock Complete Pack 3 güzel oyun ve DLC. Hem normal hem de remastered sürümleri var. Haritayı hatırlamak için uzun süre ara vermeden oynamalısın yoksa gereksiz yere dolaşırsın. Combat olarak fena değil ama çeşitlilik olarak güzeldir.
İçinde en çok aksiyon bulunan Hitman oyunu olan Absolution bakabilirsin gizlilik bana göre olmadığı için fazla oynamadım ama seven için güzeldir. Blood Money de bakılır.
Katana Zero ve Hades de alınabilir güzel hikayeye ve combata sahip oyunlar. Katana Zero ortalama 3 saatte rahatça biter. Yamaları da var

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
GTA 4 EFLC indirimde ise 32, 70 filandır. Birkaç optimizasyon sorunu var ama YouTube'da çok çözümü var ana hikaye ve 2 dlc güzel. Grafik olarak önemsemezsen zevkle oynatır. Özellikle Feltzer alıp Dombra ile drift atmak çok iyi. Black Mesa (Half life remake) alabilirsin. Xen gezegeni çok uzatılmış ve optimizasyon sıkıntılı orayı oynamadan hl2 geçebilirsin. Bitirince half life açlığı çekme tehlikesi var.
Sepetinde var mıydı hatırlamıyorum ama Batman Collection alabilirsin oynanışı için bile alınır.
Spec Ops The Line sonradan ortaya çıkan bir cevher hikaye için çok övüldü. Oynadım ama sonunun daha iyi olmasını beklerdim 10tl altı olması lazım ben bazı seçimlerde ne olacak diye bazı bölümleri tekrar oynadım 8 saatte bitirdim yoksa 5-6 saatte rahat biter.
Little Nightmares ve Little Nightmares II bundle alabilirsin güzel oyunlardır.
Epic'te almadıysan Bioshock Complete Pack 3 güzel oyun ve DLC. Hem normal hem de remastered sürümleri var. Haritayı hatırlamak için uzun süre ara vermeden oynamalısın yoksa gereksiz yere dolaşırsın. Combat olarak fena değil ama çeşitlilik olarak güzeldir.
İçinde en çok aksiyon bulunan Hitman oyunu olan Absolution bakabilirsin gizlilik bana göre olmadığı için fazla oynamadım ama seven için güzeldir. Blood Money de bakılır.
Katana Zero ve Hades de alınabilir güzel hikayeye ve combata sahip oyunlar. Katana Zero ortalama 3 saatte rahatça biter. Yamaları da var
Öncelikle teşekkür ederim emek edip bu kadar yazdığın için. Gta 4 oynamıştım katana zero pel benlik değil ama yinede bakıcam. Diğerleri için de aynı şekilde incelicem. Çok sağol

• Beğen

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Öncelikle teşekkür ederim emek edip bu kadar yazdığın için. Gta 4 oynamıştım katana zero pel benlik değil ama yinede bakıcam. Diğerleri için de aynı şekilde incelicem. Çok sağol
Katana Zero gibi 2d tarzında oyunlara Epic bedava verdiği için Inside ile başladım. Zamlandığı için onu yazmadım ama güzeldir o da. Şans verilir Katana Zero'ya

Top Bottom