T TheEvoxy 80+ Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 183 27 Kasım 2022 #53 James Gg yazmış: Olsun sistemin iyiyse oynarsın. Devamı için tıklayın... birsürü oyun oynadım cracklisinden daha çok kasıyordu
James Gg yazmış: Olsun sistemin iyiyse oynarsın. Devamı için tıklayın... birsürü oyun oynadım cracklisinden daha çok kasıyordu
eyupefe3 80+ Gold Katılım 5 Şubat 2021 Mesajlar 6,625 Dahası Reaksiyon skoru 3,886 İsim eyup efe İlgilendiği Kategoriler Ekran Kartları - İşlemci 27 Kasım 2022 #54 AhmetN yazmış: New dawn da oynamadım ama bakıcam sağolun Nysha kart kasmalık olsun diye ekledim Daha önde hiç ac oynamadım. Hikaye odaklı ne önerirsiniz ac yerine Sağolun hocam, kart oyunu öneriniz var mı Hikaye odaklı öneriniz var mı hocam Devamı için tıklayın... Zombili bir oyun vardı (oyunun adı zombili) en çok onu kullanıyorlardı adını bulabilirsen o var önerebileceğim bir tek.
AhmetN yazmış: New dawn da oynamadım ama bakıcam sağolun Nysha kart kasmalık olsun diye ekledim Daha önde hiç ac oynamadım. Hikaye odaklı ne önerirsiniz ac yerine Sağolun hocam, kart oyunu öneriniz var mı Hikaye odaklı öneriniz var mı hocam Devamı için tıklayın... Zombili bir oyun vardı (oyunun adı zombili) en çok onu kullanıyorlardı adını bulabilirsen o var önerebileceğim bir tek.