Hanaz
80+ Gold
Hocam söyle söyleyim new dawn da can ibresi varken düşmanda 5 te yok4'ü denedim hikayesi bence iyi değildi. Mekanikse 3'ün aynısıdı. 5 farklı mı?
Hocam söyle söyleyim new dawn da can ibresi varken düşmanda 5 te yok4'ü denedim hikayesi bence iyi değildi. Mekanikse 3'ün aynısıdı. 5 farklı mı?
hocam nyasha nasıl bir oyun alsammı acabaSizce liste nasıl? Ekle veya çıkar dediğiniz oyun var mı? Ayrıca 5 6 tane kart düşürmelik oyun tavsiyesi verir misiniz
metro saga bundle al exodus fiyatına bütütn oyunları almış oluyorsunAsetto corsa var, metro 2033 redux epicte mevcut. Tomb raider bir oyunu da var. Metro serisinden ne önerirsiniz?
İlk defa sizden duydum bu sorunu
Olsun sistemin iyiyse oynarsın.RDR2 yi çok merak ediyorum pahalı olduğu için malesef crackli oynamayı düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Witcher serisinin optimizasyon sorunları var
superhot mcd ve superhot packini al derim kesinlikle öneririm çok güzel oyunlar200dü ama zamların korkuyorum. O yüzden eğer kesinlikle dene dediğiniz oyun varsa 250 270 arasına çıkabilir
Ben olsam eski ac'şeri oynamazdım ac fanı değilsem. Çok göz ağrıtıyor grafikleri.Asetto corsa var, metro 2033 redux epicte mevcut. Tomb raider bir oyunu da var. Metro serisinden ne önerirsiniz?
İlk defa sizden duydum bu sorunu
Paparayla ödeme yapamıyorum siz nasıl yapıyorsunuzTomb raider veya Metro serisi seviyorsanız onlarda indirimde alınabilir.
Yarış olarak Assetto Corsa DLC paketi ile güzel fiyata alınabilir.
Bunlara ek olarak ödemeyi papara ile yapın 15 lira para iadesi gelir. Neredeyse bir oyun size bedavaya gelmiş olur.
Güzel ve fiyata göre dolu dolu bir sepet olmuş hocam güle güle oynayın.Kart oyunu için programları var hiç oynamakla uğraşmayın bence.Sizce liste nasıl? Ekle veya çıkar dediğiniz oyun var mı? Ayrıca 5 6 tane kart düşürmelik oyun tavsiyesi verir misiniz
Sepetten ödeme ekranına geçin. Master Card seçip papara kart numaranızı girip ödeyin hocam. Standart alışveriş gibi. Ödemeyi o tutar kadar çekip daha sonrasında hemen iade yapacaktır. Daha yeni oyun aldım.Paparayla ödeme yapamıyorum siz nasıl yapıyorsunuz
Sepetten ödeme ekranına geçin. Master Card seçip papara kart numaranızı girip ödeyin hocam. Standart alışveriş gibi. Ödemeyi o tutar kadar çekip daha sonrasında hemen iade yapacaktır. Daha yeni oyun aldım.
Hocam bulunduğunuz semtin posta kodunu Google amca aracılığı ile öğrenebilirsiniz.Mesaj otomatik birleştirildi:
Sonra burayımı dolduracağız mesela posta kodunu nasıl dolduracağız