witcher serisini seviyorsan kesinlikle al derim türkçe desteğide var hellblade senua watch dogs shooter tarzı seversen ruiner var ilginç baya ryse son of rome var gta tarzi seversen american fugitive var biraz oynadım keyifliHocam batman serisini epicte alamamıştım indirime girdiği için alayım dedim birde ekip olduğu için o oyunları seçmiştim,önerdiğimiz hikayeli oyun var mı uzun sürecek ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam steam key olarak alıyoruz değilmi ?
Metro serisini oynayıp bitirmiştim gerçekten çok iyi bir seri bundel paketini 50 TL ye almıştım iyikide almışım
Evet steam keyHocam batman serisini epicte alamamıştım indirime girdiği için alayım dedim birde ekip olduğu için o oyunları seçmiştim,önerdiğimiz hikayeli oyun var mı uzun sürecek ?
Hocam steam key olarak alıyoruz değilmi ?
Metro serisini oynayıp bitirmiştim gerçekten çok iyi bir seri bundel paketini 50 TL ye almıştım iyikide almışım
mafia trilogy, horizon zero dawn, cod infinity warfare digital legacy editon alırsan modern warfare remastered hediyeArkadaşlar steam yaz indirimleri geldi ve bende oyun almak istiyorum sizce bu sepet iyi midir? bu arada hikayeli oyun önerisi olan varsa iyi olur 150tl altında, niye böyle oyunlar seçtim demeyin hem ekiple hemde tek başıma hikayeli,simülasyon oynayabileceğim oyunları seçtim,steam dolar kurunuda güncellicek o yüzden zam gelmeden hangi oyunları almalıyım teşekkürler
tomb raider 2013 olanı da al kanka çok güzel oyunArkadaşlar steam yaz indirimleri geldi ve bende oyun almak istiyorum sizce bu sepet iyi midir? bu arada hikayeli oyun önerisi olan varsa iyi olur 150tl altında, niye böyle oyunlar seçtim demeyin hem ekiple hemde tek başıma hikayeli,simülasyon oynayabileceğim oyunları seçtim,steam dolar kurunuda güncellicek o yüzden zam gelmeden hangi oyunları almalıyım teşekkürler
Kanka skywalker sagadan sonra en iyi lego oyunu hangisi?Eğer kardeşin felan varsa, LEGO oyunlarını öneririm çok sarıyor CO-OP hepsi ve fiyatları 7-20 TL arası zamdan sonra tanesi 300 olcak diyolar.
Alıntıyı görüntüle
Diğer hikayeli önerdiğim oyun bu
Alıntıyı görüntüle
Bf1 almayı dövüyorlar. Metro oynamayana nükleer bomba atıyorlar.Arkadaşlar steam yaz indirimleri geldi ve bende oyun almak istiyorum sizce bu sepet iyi midir? bu arada hikayeli oyun önerisi olan varsa iyi olur 150tl altında, niye böyle oyunlar seçtim demeyin hem ekiple hemde tek başıma hikayeli,simülasyon oynayabileceğim oyunları seçtim,steam dolar kurunuda güncellicek o yüzden zam gelmeden hangi oyunları almalıyım teşekkürler
Kişiden kişiye değişir bence, LOTR hayranı oldugum için star wars dan sonra en iyisi otomb raider 2013 olanı da al kanka çok güzel oyun
Kanka skywalker sagadan sonra en iyi lego oyunu hangisi?
S.T.A.L.K.E.R BundleHocam önerdiğiniz hikayeli oyun varmı? zam gelmeden kesinlikle almalısın dediğin
Resident evil 2 & 3 Bundle ve diğer oyunlarınıda öneririmHocam önerdiğiniz hikayeli oyun varmı? zam gelmeden kesinlikle almalısın dediğin