Gamebiletde güvenilir ama çok fark yoksa etail öneririmGamebillet sitesi güvenilirdir değil mi ? Yoksa etail den alıcağım
Hocam önerdiğiniz hikayeli oyun varmı? zam gelmeden kesinlikle almalısın dediğin
Ben bunu hikaye oyunlarına ilk başlama oyunum olarak oynamıştım ve çok ağır gelmişti. Eğer böyle yapacaksanız alın ama oynamayın.Quantic Dream'in oyunlarına bak.
Hocam bu tamamen insandan insana değişen bir durum, daha önce hep fps veya çok hızlı oyunlar oynadıysanız bünye buna alışıyor ve normal hız size yavaş veya sıkıcı geliyor dopaminle alakalı bir durum.Ben bunu hikaye oyunlarına ilk başlama oyunum olarak oynamıştım ve çok ağır gelmişti. Eğer böyle yapacaksanız alın ama oynamayın.
horizon netHocam sizce days gone mı yoksa horizon zero down mı
Batman the enemy withen da al eksik kalmasınArkadaşlar steam yaz indirimleri geldi ve bende oyun almak istiyorum sizce bu sepet iyi midir? bu arada hikayeli oyun önerisi olan varsa iyi olur 150tl altında, niye böyle oyunlar seçtim demeyin hem ekiple hemde tek başıma hikayeli,simülasyon oynayabileceğim oyunları seçtim,steam dolar kurunuda güncellicek o yüzden zam gelmeden hangi oyunları almalıyım teşekkürler
Aynen genelde zaten fps falan oynardım ondan alışamamış olabilirim bende cp 2077 yükledim o daha iyi geldi.Hocam bu tamamen insandan insana değişen bir durum, daha önce hep fps veya çok hızlı oyunlar oynadıysanız bünye buna alışıyor ve normal hız size yavaş veya sıkıcı geliyor dopaminle alakalı bir durum.
Başı ağır ancak devamı güzel.
hocam arkahm origins e cold cold heart dlc sinide ekleyin en iyi batman dlc si pişman etmezArkadaşlar steam yaz indirimleri geldi ve bende oyun almak istiyorum sizce bu sepet iyi midir? bu arada hikayeli oyun önerisi olan varsa iyi olur 150tl altında, niye böyle oyunlar seçtim demeyin hem ekiple hemde tek başıma hikayeli,simülasyon oynayabileceğim oyunları seçtim,steam dolar kurunuda güncellicek o yüzden zam gelmeden hangi oyunları almalıyım teşekkürler
hocam gamebilet güvenilir miÜstte attığım oyunla birlikte bu 3 oyun hikayesi çok güzeldir, oynarken film gibi izlersin.
En ucuz Beyond: Two Souls PC Fiyatları
Ellen Page ve Willem Dafoe gibi Hollywood yıldızlarının rol aldığı eşsiz bir psikolojik gerilim olan Beyond: Two Souls, Jodie Holmes'un sıra dışı yaşamını oynarken sizleri heyecan verici bir dünya yolculuğuna çıkarıyor.www.enucuzoyun.comEn ucuz Heavy Rain PC Fiyatları
Sayısız dönüm noktasıyla dolu sürükleyici bir psikolojik gerilimi yaşayın. Origami Katili olarak bilinen bir cani için dört günlük gizem ve gerilim dolu bir av başladı. Her biri kendi ipuçlarına sahip dört karakter, katili yeni kurbanını öldürmeden yakalamak için umutsuzca çabalıyor.www.enucuzoyun.com
Güvenilir dostum ama çok fark yoksa etailden al. Steam key alıyorsun zaten.hocam arkahm origins e cold cold heart dlc sinide ekleyin en iyi batman dlc si pişman etmez
ayrıca arkham collection da alın bence
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam gamebilet güvenilir mi
Horizon zero dawn. Gamepad varsa oynaması keyifliHocam sizce days gone mı yoksa horizon zero down mı