taylansimdi
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
far cry 6 bes kuruş etmezZamlar gelmeden sepet yapayım dedim, diablo 4 ana oyunum olacak arkadaşlar onu almak zorundayım. Epic gameste bir sürü oyunum var pek eksiğim kalmadı. Hogwarts elden ring sekiro doom eternal bir kaç tane daha pahalı oyunum steamde mevcuttur
Yahu kim olum bunu diyenler neye göre diyor kaynağı ne sıkmayın ya adamlar yeni çıkarmış oyunu nasıl getirsinlerhttps://forum.donanimarsivi.com/konu/steam-den-oyun-almak-enayilik.835818/#post-7743083 seni bu foruma yönlendirelim kardeşim
Mesaj otomatik birleştirildi:
diablo ya 1000 saat gömeyeceksen pass e gelecek diyorlar öyle 2 3 ay oynar salarsın bence
Diabloya koca bir 200+ saat gömmeyeceksen fiyatı gereksiz fazla ve almaya değmez. Sons of the forest almanı tavsiye etmem, optimizasyonu berbat ötesi durumda (İlk forest oyunu gibi bunu da düzeltmek yıllar sürecek gibi duruyor çünkü yapımcıların umrunda değil.)Zamlar gelmeden sepet yapayım dedim, diablo 4 ana oyunum olacak arkadaşlar onu almak zorundayım. Epic gameste bir sürü oyunum var pek eksiğim kalmadı. Hogwarts elden ring sekiro doom eternal bir kaç tane daha pahalı oyunum steamde mevcuttur
Yahu kim olum bunu diyenler neye göre diyor kaynağı ne sıkmayın ya adamlar yeni çıkarmış oyunu nasıl getirsinler
Yakın zamanda gelmiceeek. gelecek zaten elinde sonunda ama bence en az 9 10 ayı bulur adam onu mu beklesin istiyorsa parası varsa seviyorsa alması lazım
daha yeni gelmeyecek diyordun şimdi yakın zamanda gelmiyecek e döndü video 3 ay önce atılmış senin dediğin gibi 9 ay var desek 6 ay sonra gelse 2200 bayılacağına 3 ay onyacağı oyuna 160*3 den 480 vermesi çok daha mantıklı değil miYakın zamanda gelmiceeek. gelecek zaten elinde sonunda ama bence en az 9 10 ayı bulur adam onu mu beklesin istiyorsa parası varsa seviyorsa alması lazım
Baştan oku mesajımı uzatmaya gerek yok uzun süre gelmeyecek bence diyorum bu kadardaha yeni gelmeyecek diyordun şimdi yakın zamanda gelmiyecek e döndü video 3 ay önce atılmış senin dediğin gibi 9 ay var desek 6 ay sonra gelse 2200 bayılacağına 3 ay onyacağı oyuna 160*3 den 480 vermesi çok daha mantıklı değil mi