Neler Yeni

Steam sepetim nasıl arkadaşlar

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Zamlar gelmeden sepet yapayım dedim, diablo 4 ana oyunum olacak arkadaşlar onu almak zorundayım. Epic gameste bir sürü oyunum var pek eksiğim kalmadı. Hogwarts elden ring sekiro doom eternal bir kaç tane daha pahalı oyunum steamde mevcuttur

Ekler

• IMG_6397.png
    IMG_6397.png
    755.7 KB · Hit: 58

MeteJedi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Toprak Mete Demir
Zamlar gelmeden sepet yapayım dedim, diablo 4 ana oyunum olacak arkadaşlar onu almak zorundayım. Epic gameste bir sürü oyunum var pek eksiğim kalmadı. Hogwarts elden ring sekiro doom eternal bir kaç tane daha pahalı oyunum steamde mevcuttur
far cry 6 bes kuruş etmez

MehmeTD

80+ Bronze

aeyldrmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
Ahmet Emir
Instagram
a.e.yldrmm
Steam
aeyldrmm
Facebook
a.e.yldrmm
Diabloya koca bir 200+ saat gömmeyeceksen fiyatı gereksiz fazla ve almaya değmez. Sons of the forest almanı tavsiye etmem, optimizasyonu berbat ötesi durumda (İlk forest oyunu gibi bunu da düzeltmek yıllar sürecek gibi duruyor çünkü yapımcıların umrunda değil.)

KomtanKrang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
498
İsim
Yücel
Discord
KomtanKrang#1018
Yakın zamanda gelmiceeek. gelecek zaten elinde sonunda ama bence en az 9 10 ayı bulur adam onu mu beklesin istiyorsa parası varsa seviyorsa alması lazım
daha yeni gelmeyecek diyordun şimdi yakın zamanda gelmiyecek e döndü video 3 ay önce atılmış senin dediğin gibi 9 ay var desek 6 ay sonra gelse 2200 bayılacağına 3 ay onyacağı oyuna 160*3 den 480 vermesi çok daha mantıklı değil mi

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir kere diablor 4 passe gelmeyecek unutun onu :D Gelecek diye bekler durursunuz. O ana oyunum dedim param var ki alıyorum. Diğerleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Forest optimizasyon kötü dediniz çıkarıyorum. Far cry ucuza geliyor ama o kalsın

MehmeTD

80+ Bronze
daha yeni gelmeyecek diyordun şimdi yakın zamanda gelmiyecek e döndü video 3 ay önce atılmış senin dediğin gibi 9 ay var desek 6 ay sonra gelse 2200 bayılacağına 3 ay onyacağı oyuna 160*3 den 480 vermesi çok daha mantıklı değil mi
Baştan oku mesajımı uzatmaya gerek yok uzun süre gelmeyecek bence diyorum bu kadar

Top Bottom