Steam sepetim nasıl? Öneri varmı

Lorex

80+
Reaksiyon skoru
8
Öncelikle sa beyler biliyosunuz steam indirimleri geldi bende daha önce nerdeyse hic hikayeli oyunlar oynamazdim full online cs lol falan ama hikayeli oyunlarda baya sardi rdr2, star wars oyunlarini bitirdim simdide gow oynuyorum diyecegim sepetim nasildir bu otunlar sararmi benim icin hikayesininccekici olmasi varsa önerilerinizi bekliyorum
IMG_20230708_011824.jpg

Not :ayriyetten mafia 1 ile metro serisinide aldım

Cyberpunk alınacak ise DLC ile birlikte alınmalı bence CD Project Red benim için inanılmaz kaliteli DLC demek (bkz. Witcher blood and wine)

Öncelikle sa beyler biliyosunuz steam indirimleri geldi bende daha önce nerdeyse hic hikayeli oyunlar oynamazdim full online cs lol falan ama hikayeli oyunlarda baya sardi rdr2, star wars oyunlarini bitirdim simdide gow oynuyorum diyecegim sepetim nasildir bu otunlar sararmi benim icin hikayesininccekici olmasi varsa önerilerinizi bekliyorum Alıntıyı görüntüle
forumda re bekçisi gibi kaldım ama olsun
bütçen varsa re7 re8 ve re2 remake eklemelisin sepete
maks 100 çıkarım diyorsan re2 remake
200 çıkar diyorsan da re7 ve re8 al
bütçen kalmadıysa da yaptığın sepet gayet güzel
gow almadıysan eklemelisin

forumda re bekçisi gibi kaldım ama olsun
bütçen varsa re7 re8 ve re2 remake eklemelisin sepete
maks 100 çıkarım diyorsan re2 remake
200 çıkar diyorsan da re7 ve re8 al
bütçen kalmadıysa da yaptığın sepet gayet güzel
gow almadıysan eklemelisin
Hocam bende korku oyunu oynayacak şey yok ya :d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cyberpunk alınacak ise DLC ile birlikte alınmalı bence CD Project Red benim için inanılmaz kaliteli DLC demek (bkz. Witcher blood and wine)
Bakacagim dlc ye eyvallah

Hocam bende korku oyunu oynayacak şey yok ya :d
yaklaşık 9 saattir re8 oynuyorum
korktugum sahne sayısı 8 maksimum 10,gerilim neredeyse tamamen hüküm sürüyor ama birkaç jumpscare harici harbiden korkutacak biseyi yok
gerilimden de hoslanmazsan diyecek bisey yok tabi

AC oyunlarını DLC'leri ile almanı tavsiye ederim, özellikle son üç oyununu.
Cyberpunk yerine başka bir oyun alırdım, asla o parayı hak edecek bir oyun değil.

Öncelikle sa beyler biliyosunuz steam indirimleri geldi bende daha önce nerdeyse hic hikayeli oyunlar oynamazdim full online cs lol falan ama hikayeli oyunlarda baya sardi rdr2, star wars oyunlarini bitirdim simdide gow oynuyorum diyecegim sepetim nasildir bu otunlar sararmi benim icin hikayesininccekici olmasi varsa önerilerinizi bekliyorum Alıntıyı görüntüle
middle earth shadow of war da alınabilir 80tl
benim gibi zombi kıyamet türüne karşı zaafın varsa dayz gone de alınabilir,100tl gibi bi fiyatı vardı

korktugum sahne sayısı 8 maksimum 10,gerilim neredeyse tamamen hüküm sürüyor ama birkaç jumpscare harici harbiden korkutacak biseyi yok
gerilimden de hoslanmazsan diyecek bisey yok

AC oyunlarını DLC'leri ile almanı tavsiye ederim, özellikle son üç oyununu.
Cyberpunk yerine başka bir oyun alırdım, asla o parayı hak edecek bir oyun değil.
Varmi cyberpunk yerine grafikleri iyi hikayesi tatmin edici oyun

gerilimden de hoslanmazsan diyecek bisey yok tabi
Olmadi bi re8 alip deneyebilirim

Varmi cyberpunk yerine grafikleri iyi hikayesi tatmin edici oyun

Olmadi bi re8 alip deneyebilirim
re8 7. oyunun devamı niteliğinde,o yüzden 7. oyunu al ilk başta

Bu oyunların birkaçını yazmaya gelmiştim hepsi varmış sepette :D Alın hocam hepsi kaliteli oyunlar. Ben dying light 2 ve black ops cold war aldım isterseniz cold war da düşünebilirsiniz. Biraz pahalı

grafik takıntın hat safha değilse deus ex akar cyberpunk 2077 yerine

Bu oyunların birkaçını yazmaya gelmiştim hepsi varmış sepette :D Alın hocam hepsi kaliteli oyunlar. Ben dying light 2 ve black ops cold war aldım isterseniz cold war da düşünebilirsiniz. Biraz pahalı
Bende bi cod oyunu eklemeyi dusunuyodum hatta modern warfare 2 ekliycektim yorumlari pek iyi degildi eklemedim cold war a bi bakarim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,272
Üyeler
184,914
Son üye
tt.cengiz
Geri