Steam Sepetim Nasıl?

Reaksiyon skoru
17
Merhaba biliyorsunuz ki yaz indirimleri başladı ve bir sepet oluşturdum ama karar veremedim fazla o yüzden buraya sormaya geldim sepetim böyle: Bigfoot - anomaly protocol - totally reliable delivery service Deluxe Edition - escape Simulator - content warning - surgeon Simulator 2 - overcooked - party animals - Pummel Party var şu an sepetimde ama karar veremediğim bazı oyunlar var onlarda şunlar: Bigfoot - anomaly protocol - party animals karar veremedim bu sepetten ekle veya çıkar dediğiniz var mı? Ekle derseniz şöyle bulmaca - komik - korku - eğlence ve komik korku olabilir tür olarak 10+ saat götürsün ve parasının hakkını versin yeter ama hikaye pek tarzım değil artık maalesef ve bu arada Steam'de toplam 24 dolarım var yatırılmamış olarak 1000 TL var oyun önerilerinizi bekliyorum iyi günler.

hepsini bilmiyorum ama gördüklerimin çoğu ekip oyunu sanırım ?

tek eğlencekmisin cidden hocam eminmisin hikayeli birşeyler alman daha mantıklı olmazmı tek oynayacaksan overcooked content warning Pummel Party bunlardan tek keyif alan ilk kez görüyorum party animals hadi random serverlar var bende tek oynadım eğlenceli de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1751208493750.webp

benim sepetim bu şekilde isterseniz ekleyebilirsiniz ilginizi çeken bişi olursa

tek eğlencekmisin cidden hocam eminmisin hikayeli birşeyler alman daha mantıklı olmazmı tek oynayacaksan overcooked content warning Pummel Party bunlardan tek keyif alan ilk kez görüyorum party animals hadi random serverlar var bende tek oynadım eğlenceli de
hikayeli oyunlar çok sıkıyor hocam last of us part 2'den sonra bıraktım hikayeli oyunları alıp oynamıyorum Arkadaşım Yok Zaten.

Alıntıyı görüntüle
benim sepetim bu şekilde isterseniz ekleyebilirsiniz ilginizi çeken bişi olursa
şimdi gördüm hocam bakarım ama blasphemous epic'de vardı baroutramada vardı dave the diver ekledim diğerlerini bilmiyorum bakarım sağ olun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,133
Üyeler
183,530
Son üye
fevzicanakbltt
Geri