Peter Parker
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 467
- Bütçe
- 450
Çoğunlukla Oynamak istediğim oyunları ekledim 450 tl bütçem ama illaki şu oyunda olmalı dediğiniz bi oyun varsa bakabilirim
doom eternalÇoğunlukla Oynamak istediğim oyunları ekledim 450 TL bütçem ama illaki şu oyunda olmalı dediğiniz bi oyun varsa bakabilirimAlıntıyı görüntüle
Var Hocamdoom eternal
5i oynadım new downu bilmiyorum ama 5 i oynarken öldüm sıkıntıdan bazı yerlerde bu da öyle mi?far cry6 sarmıyor 5 daha iyi bence. 5 ve new down al
6 daha sıkıcıVar Hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
5i oynadım new downu bilmiyorum ama 5 i oynarken öldüm sıkıntıdan bazı yerlerde bu da öyle mi?
bence arkham origins + cold cold heart dlc si al arkham serisinin hikayesi onla başlıyor üstelik ben bayağı beğendimÇoğunlukla Oynamak istediğim oyunları ekledim 450 TL bütçem ama illaki şu oyunda olmalı dediğiniz bi oyun varsa bakabilirimAlıntıyı görüntüle
Aynı şeyin laciverti.Var Hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
5i oynadım new downu bilmiyorum ama 5 i oynarken öldüm sıkıntıdan bazı yerlerde bu da öyle mi?
god of war ve horizon zero dawn bakabiirsinÇoğunlukla Oynamak istediğim oyunları ekledim 450 TL bütçem ama illaki şu oyunda olmalı dediğiniz bi oyun varsa bakabilirimAlıntıyı görüntüle