Muhammed0147
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 511
Önerebileceğiniz başka oyunlar var mı ?
pek yok kanka ya forza 5 i şiddetle tavsiye ederim onun dışında control ile doom u almayı bende düşünüyorum
forza 4 var bende. Şu an yüzüne bakmıyorum o yüzden alasım pek gelmedipek yok kanka ya forza 5 i şiddetle tavsiye ederim onun dışında control ile doom u almayı bende düşünüyorum
sadece (yanlışım varsa affola) karadeniz bölgesindeki bazı yerler ve İstanbul geliyordu sanırımEts 2 dlc de türkiye mapi de geliyor mu türk bayrağı gördüm de bilmediğimden soruyorum ?
bende 4 aldım oynamadan 5 aldım ve cidden sarıyor kişiden kişiye değişir ama bence almalısınforza 4 var bende. Şu an yüzüne bakmıyorum o yüzden alasım pek gelmedi
Oyuun indirime girmemiş hocam :,)bende 4 aldım oynamadan 5 aldım ve cidden sarıyor kişiden kişiye değişir ama bence almalısın
kanka yanlış hatırlamyıyorsam indirimsiz 600 ama yapacak bir şey yok son alma şansın olabilir böyle düşün sonuçta dolar kuruna geçince iyice hayal olur çokta hoşuna gitmiyorsa zorlama ama bence değer yaOyuun indirime girmemiş hocam![]()
bakma bütçemi fazlasıyla doldurdum. Ama açıkçası gidip 600 lira forzaya vereceğime 400 daha koyar flight sim alırdımkanka yanlış hatırlamyıyorsam indirimsiz 600 ama yapacak bir şey yok son alma şansın olabilir böyle düşün sonuçta dolar kuruna geçince iyice hayal olur çokta hoşuna gitmiyorsa zorlama ama bence değer ya
Purpla place hiç gerek yok ve