- Konu Sahibi Konu Sahibi
cp dlc alacaktım dediğim gibi ama sonra remnant 2 daha hoşuma gitti onu alacağımZaten ben de GP den oynayacağım çıkınca. İçine sineni al gitsin
cp dlc alacaktım dediğim gibi ama sonra remnant 2 daha hoşuma gitti onu alacağımZaten ben de GP den oynayacağım çıkınca. İçine sineni al gitsin
Beh-All-der paketi nasıl 5tl ben 2 gün önce 35 tl ye aldım link atarmısındüşündüm taşındım bu oyunları buldum aslında aklımda stalker 2 vardı ama çok yavaş geliyo o konsept bende daha ilgimi çeken oyunları ekledim sepete ayrıca her ay gamepass aldığım içi stalkerıda ordan oynarım diye düşündüm Alıntıyı görüntüle
oyunların hepsi var sadece dlc kalmıştı öyle 5liraya düştüBeh-All-der paketi nasıl 5tl ben 2 gün önce 35 TL ye aldım link atarmısın
Remnant 2 silahlı souls benzeri bir oyun değil miydicp dlc alacaktım dediğim gibi ama sonra remnant 2 daha hoşuma gitti onu alacağım
evet öyle hocamRemnant 2 silahlı souls benzeri bir oyun değil miydi
Hocam bu beholder oyunları nasıl şimdi baktım hoşuma gitti gibi. Biraz da ben senden tavsiye almak isterimevet öyle hocam
baskıcı bir devlet rejiminin olduğu distopik bir dünyada geçen bizimde ister devlete ister komşulara yardım edip kapıcılık yaptığımız ilginç ve güzel bir seri 2. oyun diğerlerine göre daha gelişmiş şirkette çalışıp milletin ayağını kaydıra kaydıra yükselmeye çalıştığımız bir oyun şuanda çok makuller alın geçin derimHocam bu beholder oyunları nasıl şimdi baktım hoşuma gitti gibi. Biraz da ben senden tavsiye almak isterim
Soundpad ve wallpaper engine toplam 115 tl ye geliyor alınır mıBu oyunlar hakkında bir fikrim yok lakin kenarda köşede gözünüze takılan ucuz oyunlar varsa hemen satın alın. Soundpad gibi uygulamaları da alın ilerde almak istediğinizde niye daha önceden almadım diye pişman olursunuz.
soundpad bilmemde wallpaper engine alın derim çok hoş arkaplanlar var 40 liraya almıştım yani 40 liraya değdi benceSoundpad ve wallpaper engine toplam 115 TL ye geliyor alınır mı
O zaman al kankayok ya en mantıklısı bu diye düşündüm gpden olan oyuna para vermektense
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu nasıl sevmeme nedeni vuruş hissi iyi bosslar iyi yılın en övülen aksiyon oyunlarından
alıcam zaten yılın en sevilen aksiyon soulslike oyunlarından birdaha bu paraya bulunmazdaO zaman al kanka
Hayırlı olsunalıcam zaten yılın en sevilen aksiyon soulslike oyunlarından birdaha bu paraya bulunmazda
şimdi 115TL ye almazsan yarın 300 olucak o yüzden alınır bence.Soundpad ve wallpaper engine toplam 115 TL ye geliyor alınır mı