Öneri Steam Sepetime Öneri

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
11,581
1766920463791.webp

Snowrunner var bende ama roadcraft rebuild edition+snowrunner paketini alınca roadcraft rebuild edition normalden 2 dolar daha ucuza geliyor.
10 dolara kadar önerilere açığım
sepet nasıl bir de

nfs unbound düşünüyorum ama emin olamadım. most wanted 2005 dışındakilerin hiçbiri zevk vermiyor balon forza da dahil

adam madam keserim dersen Doom Eternal öneririm. Harbici sarıyor. GTA IV daha önce oynamadıysan al. Çok güzel bir havası var. Hitman Absolution kesinlikle al. Sadece 1 dolar. Hikayeyi bitirmiştim. Baya sarıyor. Oynamadıysan Watch Dogs 2'de öneririm. Full şehri hackliyon. O da baya sarıyor. Sadece RTX serisinde Flickering sorunu var onu da çok basit halledebiliyon 3dk'lık iş. Batman Arkham Collection var. 3 oyun 9 dolar. Süper kahraman havası seversen kesin öneririm.

Önereceğim oyunlar bu şekilde umarım yardımcı olabilmişimdir.

adam madam keserim dersen Doom Eternal öneririm. Harbici sarıyor. GTA IV daha önce oynamadıysan al. Çok güzel bir havası var. Hitman Absolution kesinlikle al. Sadece 1 dolar. Hikayeyi bitirmiştim. Baya sarıyor. Oynamadıysan Watch Dogs 2'de öneririm. Full şehri hackliyon. O da baya sarıyor. Sadece RTX serisinde Flickering sorunu var onu da çok basit halledebiliyon 3dk'lık iş. Batman Arkham Collection var. 3 oyun 9 dolar. Süper kahraman havası seversen kesin öneririm.

Önereceğim oyunlar bu şekilde umarım yardımcı olabilmişimdir.
hepsi var

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Hocam umarım yoktur Brotato sarabilir. 1-2 dolarlık oyun ama 5-10 saat götürür hemen sıkılan biri değilseniz. Ayrıca NFS serisine de göz atabilirsin bence. NFS Heat 70 dolardan 3.50'ye NFS Unbound 70'den 7'ye düşmüş. Dirt Rally 2.0 var. Çok güzel oyuna benziyor ama ben çok becerememiştim. Eğer bütçeyi 17 dolar yapabilirim dersen Ready or Not öneririm. Harbi çok iyi. Crack olarak oynamıştım :D

• Beğen
Hocam umarım yoktur Brotato sarabilir. 1-2 dolarlık oyun ama 5-10 saat götürür hemen sıkılan biri değilseniz. Ayrıca NFS serisine de göz atabilirsin bence. NFS Heat 70 dolardan 3.50'ye NFS Unbound 70'den 7'ye düşmüş. Dirt Rally 2.0 var. Çok güzel oyuna benziyor ama ben çok becerememiştim. Eğer bütçeyi 17 dolar yapabilirim dersen Ready or Not öneririm. Harbi çok iyi. Crack olarak oynamıştım :D
brotato epic beleş vermişti galiba almışımdır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

brotato epic beleş vermişti galiba almışımdır
doğru vermiş

Tom Clancy's Ghost Recon® Breakpoint - Gold Edition Satın Alın
ÖZEL PROMOSYON! Teklifin geçerlilik süresi: 5 Ocak

-85%$79.99
$11.99 USD

Sepete Ekle

Playstation'da oynamıştım. Güzeldi. Taktik maktik seversen sarar.

• Beğen
Tom Clancy's Ghost Recon® Breakpoint - Gold Edition Satın Alın
ÖZEL PROMOSYON! Teklifin geçerlilik süresi: 5 Ocak

-85%$79.99
$11.99 USD

Sepete Ekle

Playstation'da oynamıştım. Güzeldi. Taktik maktik seversen sarar.
ubi oyunlarını almayı düşünmüyorum. alırsam kendi mağazalarında hem daha ucuz hem kupon var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,382
Üyeler
186,879
Son üye
Huseyin2
Geri