Neler Yeni

steam sonbahar indirimlerinde neler alınır ?

ShekerPare

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Alp Eren
forzayı kesin alıcam 50 tl ye düşer o steam cüzdanımda 125 lira var şu an neler alınabilir ?

ShekerPare

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Alp Eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben ets2 hitman 2 ve batman paketi almayı planlıyorum ne tür oyun sevdiğine bağlı
rekabetçi oyunlar severim bide hikayesi güzel oyunları aa witcher 3 doğru onu alim öncden oynamıştım ama alıp tekrar oynamak istiyorum bana bu hissiyatı yaşatan tek oyun

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
forzayı kesin alıcam 50 TL ye düşer o steam cüzdanımda 125 lira var şu an neler alınabilir ?
RS6, RDR2, Blazing Sails, Rust, Raft, Sea Of Thives, Dead By Daylight, Dying Light, Pacify, Devour, The Elder Scrolls V Skyrim, Forza Horizon 4 normal sürüm alma.

ShekerPare

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Alp Eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
RPG sever misiniz?
yani evet witcher 3 tarzı hikayeli rpg oyunlarını severim ac gibi odssey falan vardı aklıma geldi şimdi ac valhalla xbox gamepass pc de duruyorsa 1 aylık alabilirim onun için
Mesaj otomatik birleştirildi:

RS6, RDR2, Blazing Sails, Rust, Raft, Sea Of Thives, Dead By Daylight, Dying Light, Pacify, Devour.
çok güzelsin abla
Mesaj otomatik birleştirildi:

The Elder scrolls V Skyrim Special Edition
skyrim beni pek sarmadı ya denedim ama işte pek zevk vermiyor bana ama genede teşekkür ederim

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
yani evet witcher 3 tarzı hikayeli rpg oyunlarını severim ac gibi odssey falan vardı aklıma geldi şimdi ac valhalla xbox gamepass pc de duruyorsa 1 aylık alabilirim onun için
witcher 3'ü unut şimdi önerilerim:
JRPG olarak Monster Hunter World
RPG olarak : Fallout 4 ve New Vegas , The Elder Scrols Skyrim , Fallout 76 (Online RPG oynayamam diyorsan boşver.)
Daha rahatlatıcı bir RPG istiyorsan Stardew Valley derim cidden bu ne lan diye yaklaşma 2 günde ciddiyim 1200 dakikadır oynamışım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
PC özellikleri kıt olunca az şey alabiliyorum :(
Mafia 1, Warband Viking Conquest Reforget Edition, belki HOİ4 ve The Walking Dead.

Top Bottom