Steam Sunucu İçeriğine Ulaşılamıyor

EssKayEe

80+
Reaksiyon skoru
4
Arkadaşlar merhaba steam hesabımda indirme yapmaya çalıştığımada içerik sunucukarına ulaşılamıyor hatası alıyorum.2 farklı hesapta daha indirme yapmaya çalıştığımda sorunsuz olarak indirdim sadece kendi steam hesabımda bu sorunu alıyorum.İndirme bölgesini değiştirmeyi ve indirme önbelleğini silmeyi denedim bunları yaparken steam çöküyor ve bu da sadece kendi hesabımda oluyor.Denediğim diğer hesaplarda çökmeden değiştirebiliyorum bu ayarları

Bekle, 1 hafta içinde çözülmezse Steam desteğe ulaş.

Arkadaşlar merhaba steam hesabımda indirme yapmaya çalıştığımada içerik sunucukarına ulaşılamıyor hatası alıyorum.2 farklı hesapta daha indirme yapmaya çalıştığımda sorunsuz olarak indirdim sadece kendi steam hesabımda bu sorunu alıyorum.İndirme bölgesini değiştirmeyi ve indirme önbelleğini silmeyi denedim bunları yaparken steam çöküyor ve bu da sadece kendi hesabımda oluyor.Denediğim diğer hesaplarda çökmeden değiştirebiliyorum bu ayarları
Bende de aynı hata oldu indirme bölgesini ve indirme önbelleğini silmeye çalışınca Steam çöküyordu sanırım bilgisayardan deyip format attım ama sorun bilgisayarda değil Steam'den dolayıymış.

Az önce kendi kendine düzeldi.İnternette bulduğum bazı çözümleri denedim ama işe yaradıklarını sanmıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,160
Üyeler
188,888
Son üye
İbrahimosm
Geri