Neler Yeni

Steam tekrar TL'ye geçer mi?

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,347
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Dolar kurunun sabit olması gerekiyor, bu da yakın zamanda mümkün gelmiyor.

reyxxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emre yılmaz
Biraz da fikrinizi almak istediğim için aslında açıyorum bu konuyu. Dora Özsoy'un dediğine göre kendine ait olan oyunun Türkiye'deki oyun satışları günde ortalama 90'dan 13'e, pazar payı ise %22'den %3'e gerilemiş. Yani Türkiye'deki satışları oldukça düşmüş durumda. Bazı anketler de ne kadar resmi olmasalar da oyuncuların Türkiye'de Steam'den oyun almayı temelli bir şekilde bıraktıklarını söylüyor.
Sizin yorumunuz nedir? Steam geri adım atar mı yoksa aynı düzenden devam mı eder?
Harbi bu steam çok cimri sanki TL olarak satsalar ne batıyor bunca zamana kadar geldiler en ucuz fiyatlarla sattılar full hepten içine etmek yerine biraz daha zam yapıp TL den satmaya devam etmeleri çok mu zordu sanki.

Gorkeemmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
Gorkem Yavuz
Ben temelli bıraktım almayı. Beter olsun steam. 30 liralık oyunu 20 dolar yaptılar. Eskiden bakardık indirimde oyun ne var vs göz gezdirirdik alırdık. Şimdi mağaza kısmına bakmıyorum bile.
İmparatordan devam

Kratos2008

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,044
İsim
Ömer
Steam
1316142768
Uygunsuz içerik
Biraz da fikrinizi almak istediğim için aslında açıyorum bu konuyu. Dora Özsoy'un dediğine göre kendine ait olan oyunun Türkiye'deki oyun satışları günde ortalama 90'dan 13'e, pazar payı ise %22'den %3'e gerilemiş. Yani Türkiye'deki satışları oldukça düşmüş durumda. Bazı anketler de ne kadar resmi olmasalar da oyuncuların Türkiye'de Steam'den oyun almayı temelli bir şekilde bıraktıklarını söylüyor.
Sizin yorumunuz nedir? Steam geri adım atar mı yoksa aynı düzenden devam mı eder?

Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Tekirdağlı Erşan Kuneri
korsanın suyumu çıktı

Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Emrullah AKTAŞ
Ülkemizin haline bakmadığımı, sorgulamadığımı nerden çıkardın ki?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oo tamam kardeşim sen boyle diyince ogrendim şimdi sağol bilmiyordum sevgili kardeşim harikasın sen ya. Nasıl da cahil mişiz. Sen öğrettin bize eyvallah 😄 Steamı dolara geçiren kimse ona kızarım kardeşim size ne oluyor anlamadım. Mevcut ekonomik durumun kotu olduğunu bilmediğimimi saniyon.

Dolara geçmese durum değişecek miydi?
Bu sefer önerilen fiyatlandırma artacaktı. Artık bunla her seferinde uğraşmak istemediler, haklılar da.

Mevcut ekonomik durum yüzünden Steam'e salça olmak saçmalık. Yönetime laf yapman lazım.

cgokhans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Gökhan Topal
cs go satışları bile düşmüş galiba kasa fiyatları acayip düşüyor. satmadığım her gün için pişman oldum resmen

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,757
İsim
.
Tamamen kestim sadece oyun açmaya yarıyor benim için başka bir cacık yok epic adamdır

-Annatar-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,205
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, ekran kartı, işlemci
Steam Türkiye'den para kazanmayı beklemiyor ki. Dolara geçiş sayesinde avrupalı amerikalı kurnaz vatandaşlar lirayla oyun alamaz oldu artık. Sadece onlardan gelecek paralar bile yeter Steame.

PurpleWebb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Deniz Duran
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Oyunları, Bilgisayar Donanımları, Yazılım-Programlama, Kitap Okumak vs.
Bundan sonra çok çok zor artık.

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
yağmur yıldırım
kazanç sağlayamazsa döner ama şuan değil en az 2yılı var bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

10 yıl geçse bile geri geçmezler. Ülkedeki Dolar Kuru yüzünden geçtiler, düzeleceğini de sanmıyorum.
evet dolar değişmez kolay kolay ama olduki değişti geri döner mutlaka

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,246
İsim
Selim
1. saydadaki bu yorumu okuduğunuzu düşünerek ( Yorum ) özet geçmiştim. TL'nin ne durumda olduğunu keşke anlatabilsem.
Şu anda sadece Steam değil, pek çok ödeme işleminde Türkiye'nin ismi çizilmiş durumda. TR'den ödeme yapılmaması için işlemler engellenmiş durumda.
Çünkü nasıl ki birileri bir yerde bir şeylerin ucuza alındığını öğrendiğinde konusunu açıp hep birlikte yararlanıyorsa, dünyada da aynı şey var.
Bkz;
Alıntıyı görüntüle

İşin özeti; sorun Steam veya oyun firmaları ile alakalı değil.
TL'nin ne durumda olduğunu iyi biliyorum hocam. Durum üzücü.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
TL'nin ne durumda olduğunu iyi biliyorum hocam. Durum üzücü.
Bu da bizzat kendi yaptığım bir görüşmede aldığım mesaj.
1704461853293.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,006,976
Üyeler
159,565
Son üye
arabam
Top Bottom