Harbi bu steam çok cimri sanki TL olarak satsalar ne batıyor bunca zamana kadar geldiler en ucuz fiyatlarla sattılar full hepten içine etmek yerine biraz daha zam yapıp TL den satmaya devam etmeleri çok mu zordu sanki.Biraz da fikrinizi almak istediğim için aslında açıyorum bu konuyu. Dora Özsoy'un dediğine göre kendine ait olan oyunun Türkiye'deki oyun satışları günde ortalama 90'dan 13'e, pazar payı ise %22'den %3'e gerilemiş. Yani Türkiye'deki satışları oldukça düşmüş durumda. Bazı anketler de ne kadar resmi olmasalar da oyuncuların Türkiye'de Steam'den oyun almayı temelli bir şekilde bıraktıklarını söylüyor.
Sizin yorumunuz nedir? Steam geri adım atar mı yoksa aynı düzenden devam mı eder?
İmparatordan devamBen temelli bıraktım almayı. Beter olsun steam. 30 liralık oyunu 20 dolar yaptılar. Eskiden bakardık indirimde oyun ne var vs göz gezdirirdik alırdık. Şimdi mağaza kısmına bakmıyorum bile.
Biraz da fikrinizi almak istediğim için aslında açıyorum bu konuyu. Dora Özsoy'un dediğine göre kendine ait olan oyunun Türkiye'deki oyun satışları günde ortalama 90'dan 13'e, pazar payı ise %22'den %3'e gerilemiş. Yani Türkiye'deki satışları oldukça düşmüş durumda. Bazı anketler de ne kadar resmi olmasalar da oyuncuların Türkiye'de Steam'den oyun almayı temelli bir şekilde bıraktıklarını söylüyor.
Sizin yorumunuz nedir? Steam geri adım atar mı yoksa aynı düzenden devam mı eder?
Ülkemizin haline bakmadığımı, sorgulamadığımı nerden çıkardın ki?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oo tamam kardeşim sen boyle diyince ogrendim şimdi sağol bilmiyordum sevgili kardeşim harikasın sen ya. Nasıl da cahil mişiz. Sen öğrettin bize eyvallah Steamı dolara geçiren kimse ona kızarım kardeşim size ne oluyor anlamadım. Mevcut ekonomik durumun kotu olduğunu bilmediğimimi saniyon.
Tamamen kestim sadece oyun açmaya yarıyor benim için başka bir cacık yok epic adamdırBiraz da fikrinizi almak istediğim için aslında açıyorum bu konuyu. Dora Özsoy'un dediğine göre kendine ait olan oyunun Türkiye'deki oyun satışları günde ortalama 90'dan 13'e, pazar payı ise %22'den %3'e gerilemiş. Yani Türkiye'deki satışları oldukça düşmüş durumda. Bazı anketler de ne kadar resmi olmasalar da oyuncuların Türkiye'de Steam'den oyun almayı temelli bir şekilde bıraktıklarını söylüyor.
kazanç sağlayamazsa döner ama şuan değil en az 2yılı var benceBiraz da fikrinizi almak istediğim için aslında açıyorum bu konuyu. Dora Özsoy'un dediğine göre kendine ait olan oyunun Türkiye'deki oyun satışları günde ortalama 90'dan 13'e, pazar payı ise %22'den %3'e gerilemiş. Yani Türkiye'deki satışları oldukça düşmüş durumda. Bazı anketler de ne kadar resmi olmasalar da oyuncuların Türkiye'de Steam'den oyun almayı temelli bir şekilde bıraktıklarını söylüyor.
evet dolar değişmez kolay kolay ama olduki değişti geri döner mutlaka10 yıl geçse bile geri geçmezler. Ülkedeki Dolar Kuru yüzünden geçtiler, düzeleceğini de sanmıyorum.
TL'nin ne durumda olduğunu iyi biliyorum hocam. Durum üzücü.1. saydadaki bu yorumu okuduğunuzu düşünerek ( Yorum ) özet geçmiştim. TL'nin ne durumda olduğunu keşke anlatabilsem.
Şu anda sadece Steam değil, pek çok ödeme işleminde Türkiye'nin ismi çizilmiş durumda. TR'den ödeme yapılmaması için işlemler engellenmiş durumda.
Çünkü nasıl ki birileri bir yerde bir şeylerin ucuza alındığını öğrendiğinde konusunu açıp hep birlikte yararlanıyorsa, dünyada da aynı şey var.
Bkz;
Alıntıyı görüntüle
İşin özeti; sorun Steam veya oyun firmaları ile alakalı değil.
Bu da bizzat kendi yaptığım bir görüşmede aldığım mesaj.TL'nin ne durumda olduğunu iyi biliyorum hocam. Durum üzücü.