- En İyi Cevap
- 28
- Reaksiyon skoru
- 12,056
Adamsın eyw
Beleş olan bazı oyunlardan kart düşmüyorBisiy sorcam simdi steam profilime bakarken farkettim. Little nighmares ücretsiz olmuștu bir ara aldım. Oyun koleksiyon kartı veriyor gözüküyor fakat rozetler kısmında toplanabilir kartlarda little nighmares yok neden acaba bir fikrin varmı
Aga be keșke düșseymiș neyse buna șükür.Beleş olan bazı oyunlardan kart düşmüyor
Teşekkürler ne demişler nerde beleş oraya yerleş fazla oyun göz çıkarmaz![]()
Save 90% on Titan Souls on Steam
Between our world and the world beyond lie the Titan Souls, the spiritual source of all living things. Scattered amongst the ruins and guarded by the idle titans charged with their care, a solitary hero armed with a single arrow is assembling shards of the Titan Soul in a quest for truth and power.store.steampowered.com
Alıntıyı görüntüle
Dostum rozet sayfasında bende gözüküyor o oyun. Galiba sen ücretsiz aldığın için gözükmüyor. Ücretsiz alanlara kaldırmış olabilirler.Bisiy sorcam simdi steam profilime bakarken farkettim. Little nighmares ücretsiz olmuștu bir ara aldım. Oyun koleksiyon kartı veriyor gözüküyor fakat rozetler kısmında toplanabilir kartlarda little nighmares yok neden acaba bir fikrin varmı
Ücretsiz oyunlarda kart düşmüyor oyuna bi miktar para kazandırman gerekiyor.Dostum rozet sayfasında bende gözüküyor o oyun. Galiba sen ücretsiz aldığın için gözükmüyor. Ücretsiz alanlara kaldırmış olabilirler.
Stoklar bitene kadar diyor. Ne demek o?Ücretsiz oyunlarda kart düşmüyor oyuna bi miktar para kazandırman gerekiyor.
Teşekkürler.![]()
Save 90% on Titan Souls on Steam
Between our world and the world beyond lie the Titan Souls, the spiritual source of all living things. Scattered amongst the ruins and guarded by the idle titans charged with their care, a solitary hero armed with a single arrow is assembling shards of the Titan Soul in a quest for truth and power.store.steampowered.com
Alıntıyı görüntüle