Neler Yeni

Steam tüm pazarda sattığım şeylere bekletme koyuyor

Reaksiyon skoru
163
1709551586306.png

Tüm sattığım şeylere bekletme koyuyor steam guardim aktif pazar fiyatlarında koyuyorum fiyatı fakat genede bekleme veriyor çözümü bilen varmı?

Alıntıyı görüntüle
Tüm sattığım şeylere bekletme koyuyor steam guardim aktif pazar fiyatlarında koyuyorum fiyatı fakat genede bekleme veriyor çözümü bilen varmı?
Bende uzun zamandır giriş yapmadığım için bekletme koymuştu 15 gün. Şimdi de mail onayı istiyor satarken. Belki sende de onay istiyordur.

Bende uzun zamandır giriş yapmadığım için bekletme koymuştu 15 gün. Şimdi de mail onayı istiyor satarken. Belki sende de onay istiyordur.
Yok bana 1-2 gün içerisinde bakiye geliyor ama neden her seferinde beklemek zorunda kalıyorum onu anlamadım

Alıntıyı görüntüle
Bunun çözümü yok bende her şey aktif steam guard vs Gene sattığım itemlerde bekletme süresi koyuyor buna yapılabilecek bir şey yok gibi.

Yok bana 1-2 gün içerisinde bakiye geliyor ama neden her seferinde beklemek zorunda kalıyorum onu anlamadım
belirli bi miktarın üzerinde satış yapınca yapıyor onu çözümü var mı bilmiyorum ama çalınan hesapların envanterini satıp parayı hemen almasınlar diye 48 saat kadar bekletiyor

Alan kişiden kaynaklı bu sizden değil, öyle biliyorum. Bana mail geldi okuduğumda alan kişinin şüpheli işlemini doğruluyoruz diyordu.

Geri