masteroogway
80+
- Reaksiyon skoru
- 163
Tüm sattığım şeylere bekletme koyuyor steam guardim aktif pazar fiyatlarında koyuyorum fiyatı fakat genede bekleme veriyor çözümü bilen varmı?
Bende uzun zamandır giriş yapmadığım için bekletme koymuştu 15 gün. Şimdi de mail onayı istiyor satarken. Belki sende de onay istiyordur.Alıntıyı görüntüle
Tüm sattığım şeylere bekletme koyuyor steam guardim aktif pazar fiyatlarında koyuyorum fiyatı fakat genede bekleme veriyor çözümü bilen varmı?
Yok bana 1-2 gün içerisinde bakiye geliyor ama neden her seferinde beklemek zorunda kalıyorum onu anlamadımBende uzun zamandır giriş yapmadığım için bekletme koymuştu 15 gün. Şimdi de mail onayı istiyor satarken. Belki sende de onay istiyordur.
Bunun çözümü yok bende her şey aktif steam guard vs Gene sattığım itemlerde bekletme süresi koyuyor buna yapılabilecek bir şey yok gibi.Alıntıyı görüntüle
belirli bi miktarın üzerinde satış yapınca yapıyor onu çözümü var mı bilmiyorum ama çalınan hesapların envanterini satıp parayı hemen almasınlar diye 48 saat kadar bekletiyorYok bana 1-2 gün içerisinde bakiye geliyor ama neden her seferinde beklemek zorunda kalıyorum onu anlamadım
Fakat alan kişinin her seferinde şüpheli olmasıda saçma geliyorAlan kişiden kaynaklı bu sizden değil, öyle biliyorum. Bana mail geldi okuduğumda alan kişinin şüpheli işlemini doğruluyoruz diyordu.