Almanızın üzerinden ne kadar süre geçti ?Human Fall Flat almıştım hiç oynamadım iade etmek istedim 12 gündür iade olmuyor bir fikri olan yardım edebilir mi
Steam üzerinden bir ürünü ön sipariş ettiğinizde (ve bu ürün için gerekli ödemeyi yaptığınızda), ürünün satışa çıkış tarihine kadar istediğiniz zaman iade talebinde bulunabilirsiniz. Standart 14 gün/2 saat kuralı, oyunun çıkış tarihinden itibaren yine geçerli olacak.Mesaj otomatik birleştirildi:
8 nisan günü aldım
Aslında iade alması gerekiyor hiç oynamamışsınız da, Steam'e destek bileti gönderebilir siniz ?Mesaj otomatik birleştirildi:
8 nisan günü aldım
biliyorum ve daha oyunu yüklemedim ve 14 gün de dolmadı ama iade olmuyor 12 gündürSteam üzerinden bir ürünü ön sipariş ettiğinizde (ve bu ürün için gerekli ödemeyi yaptığınızda), ürünün satışa çıkış tarihine kadar istediğiniz zaman iade talebinde bulunabilirsiniz. Standart 14 gün/2 saat kuralı, oyunun çıkış tarihinden itibaren yine geçerli olacak.
destek bileti nasıl gönderiliyor anlatabilirmisinAslında iade alması gerekiyor hiç oynamamışsınız da, Steam'e destek bileti gönderebilir siniz ?
İade etme menüsünde neyi seçiyorsun İstediğim gibi değil teknik sorunlar oynanış sorunları gibiHuman Fall Flat almıştım hiç oynamadım iade etmek istedim 12 gündür iade olmuyor bir fikri olan yardım edebilir mi
Steame girim yardım dan destek diyin orda ürünü seçip sorunu yazın.biliyorum ve daha oyunu yüklemedim ve 14 gün de dolmadı ama iade olmuyor 12 gündür
Mesaj otomatik birleştirildi:
destek bileti nasıl gönderiliyor anlatabilirmisin
mail inize bakın isterseniz oraya belki mesaj atmışladır.Human Fall Flat almıştım hiç oynamadım iade etmek istedim 12 gündür iade olmuyor bir fikri olan yardım edebilir mi
umduğum gibi değil şıkkını seçtimİade etme menüsünde neyi seçiyorsun İstediğim gibi değil teknik sorunlar oynanış sorunları gibi
baktım ama hâlâ bir mail yokmail inize bakın isterseniz oraya belki mesaj atmışladır.
Sanırım buradan linke tıklıyoruz ve sıkıntı yaşadığınız oyunu seçiyorsunuz sonrası zaten gözükür. https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=1223-qroc-4460&l=turkishbiliyorum ve daha oyunu yüklemedim ve 14 gün de dolmadı ama iade olmuyor 12 gündür
Mesaj otomatik birleştirildi:
destek bileti nasıl gönderiliyor anlatabilirmisin
Hmmm.Bilgim yok .bunu yapınca yine iade etme yoluna gidiyor ve iade talebim olduğu için hiçbirşey yapamadım