Steam üzerinde dolanrıldım ne yapmam gerek

Olayı anlatmadan nasıl yardımcı olalım?

Dalga geçilir diye korkuyo olabilir ama olayı anlatmadan yardımcı olamaz kimse

1428996083563.webp

Yüksek ihtimalle skin takasında arkadaşımız api key dolandırıcılığına maruz kalmış. (herhangi skin dolandırıcılığı da olabilir). Yapman gereken desteğe yazıp o hesaba takas banı attırman sonra gidip soğuk suyunu içebilirsin.

GameSatış üzerinde ilanıma mesaj geldi bayadır satamıyordum cs go skinin dc den komisyon olmadan direk yapalım dedi dolandırıcının hesabda 1500 tl bakiye bir kaç bıçak vardı gamesatış ve bynogame deki tüm ticaretlerini gösterdi steam takas geçmşişi faln bu işin ticaretini yapıyprum fln dedi seside olgun birinin sesiydi baya bynogame ve gametsatış üzürinde ürün satan biri dolandırdı resmen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yüksek ihtimalle skin takasında arkadaşımız api key dolandırıcılığına maruz kalmış. (herhangi skin dolandırıcılığı da olabilir). Yapman gereken desteğe yazıp o hesaba takas banı attırman sonra gidip soğuk suyunu içebilirsin.
peki nasıl yapabilirim bunu

GameSatış üzerinde ilanıma mesaj geldi bayadır satamıyordum cs go skinin dc den komisyon olmadan direk yapalım dedi dolandırıcının hesabda 1500 TL bakiye bir kaç bıçak vardı gamesatış ve bynogame deki tüm ticaretlerini gösterdi steam takas geçmşişi faln bu işin ticaretini yapıyprum fln dedi seside olgun birinin sesiydi baya bynogame ve gametsatış üzürinde ürün satan biri dolandırdı resmen

Kankam geçmiş olsun o itemi o adam kendi rızası ile vermediği sürece alma ihtimalin 0. Millet kumarda kaybedip geri alıyordu bot çaldı diye. Kaldırdılar artık onu.

gamesatış da ki satışlar yetkili ile gerçekleştirilmiyor mu

GameSatış üzerinde ilanıma mesaj geldi bayadır satamıyordum cs go skinin dc den komisyon olmadan direk yapalım dedi dolandırıcının hesabda 1500 TL bakiye bir kaç bıçak vardı gamesatış ve bynogame deki tüm ticaretlerini gösterdi steam takas geçmşişi faln bu işin ticaretini yapıyprum fln dedi seside olgun birinin sesiydi baya bynogame ve gametsatış üzürinde ürün satan biri dolandırdı resmen

Yani api key değil. Normal bir kullanıcı. Hesabını inceledikleri vakit takas yönlendirmesi falan olmadığı için onu da yapmayacaklar. Tek şansın insafa gelip geri vermesi. Onun harici imkansız alman. Üzücü ama maalesef öyle.

gamesatış da ki satışlar yetkili ile gerçekleştirilmiyor mu
Komisyon gitmesin ayağına site üzerinden yapmamış. Yüzde 10 verecek diye tamamen paradan oldu maalesef.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,341
Üyeler
190,549
Son üye
sw4xns
Geri