Yani yabancı bir site normal. Bynogame'den kat kat iyidir, %10 ucuza felan satıyor herkes çok kişi de alıyor açıkçası, site parayı çekerken %5 komisyon alıyor o kadar. Hatta kripto ile çekmek istersen %2 kesiyor.Bu siteyi ilk kez gördüm. Uzun süredir para çekme ihtiyacı duymadım
Şuan ki duruma göre yaklaşık 150TL kar edersin. (50 Kasaya göre hesapladım.)Merhaba hocam,
Ben CSGO'da Operasyon bileti alıp oradan kazandığım kasaları satıcağım ne kadar kâr ederim?
Merhabai operasyon çıktığı gibi aldım ben ilk kasaları yaklaşık 11-12 liradan satmıştım şuanda 130 lira falan kârdayım. Operasyon boyunca yanlış hatırlamıyorsam 50 tane kasa alabiliyorsunuz. Ortalama 4 lira getirse 80 lira civarı kârınız olur sanırımMerhaba hocam,
Ben CSGO'da Operasyon bileti alıp oradan kazandığım kasaları satıcağım ne kadar kâr ederim?
Merhaba hocam hesabımda tam 18 lira var bununla nasıl bir kar edebilirim? Yani çok bişey beklemiyorum 2 tl bile gelse kar kardır (bütün zuplar var)Şuan ki duruma göre yaklaşık 150TL kar edersin. (50 Kasaya göre hesapladım.)
düşük floatlı skinlerle uğraşmıştım bi ara ama fazla uğraş gerektiriyoduBende aynı işlemin farklı versiyonunu yapıyordum.Stickerlı skinleri ucuza alıp daha pahalıya satıyordum ama bırakalı oldu biraz
Benimde şansa bak
Yalandır o yav asasdas
Bugünde doğum günüm falan