DogancanYr
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 749
Senin hesabına girip steam arayüzünü değiştirmişler bir şekilde ve kendisini arkadaş olarak ekleyip takma ad yazmış.
Aynen, ismin sonunda * var.Senin hesabına girip steam arayüzünü değiştirmişler bir şekilde ve kendisini arkadaş olarak ekleyip takma ad yazmış.
Aynen, ismin sonunda * var.
Ben olsam bilgisayara format atar sonrasında steam şifresini değişirdim. Eğer önceden api key aldıysan onları da sil.
![]()
Sign In
steamcommunity.com
api key ne oluyor?Aynen, ismin sonunda * var.
Ben olsam bilgisayara format atar sonrasında steam şifresini değişirdim. Eğer önceden api key aldıysan onları da sil.
![]()
Sign In
steamcommunity.com
Kaspersky, malwarebytesbilgisayara nerden tarama yapabilirim? aslında hiç bir bilinmeyen dosya indirmedim bilgisayara, nasıl oldu anlamadım. Steam hesabını şifresini değişip bütün hesaplardan çıktım. Telefonu geçen pazar değiştirdiğimde sanırım steam guard kalkmış onu bu olaydan sonra tekrar aktif ettim.
Cs2 kasa açma sitelerine girerken bazı siteler istiyor. Ben buff163 için almıştım mesela. Hesabının takas istekleri, profil bilgilerin sitenin eline geçiyor.bilgisayara nerden tarama yapabilirim? aslında hiç bir bilinmeyen dosya indirmedim bilgisayara, nasıl oldu anlamadım. Steam hesabını şifresini değişip bütün hesaplardan çıktım. Telefonu geçen pazar değiştirdiğimde sanırım steam guard kalkmış onu bu olaydan sonra tekrar aktif ettim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
api key ne oluyor?
yok api key falan almadım tek yüklediğim yabancı yazılım goodbyedpiKaspersky, malwarebytes
Ücretsiz deneme sürümleri kullanıp taratabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Cs2 kasa açma sitelerine girerken bazı siteler istiyor. Ben buff163 için almıştım mesela. Hesabının takas istekleri, profil bilgilerin sitenin eline geçiyor.
Hesaba giren kişi belki almıştır, yine de dikkat et. İyi geceleryok api key falan almadım tek yüklediğim yabancı yazılım goodbyedpi