Steam Valve Employed Sorunu ACİL YARDIM!!!

Senin hesabına girip steam arayüzünü değiştirmişler bir şekilde ve kendisini arkadaş olarak ekleyip takma ad yazmış.

bilgisayara nerden tarama yapabilirim? aslında hiç bir bilinmeyen dosya indirmedim bilgisayara, nasıl oldu anlamadım. Steam hesabını şifresini değişip bütün hesaplardan çıktım. Telefonu geçen pazar değiştirdiğimde sanırım steam guard kalkmış onu bu olaydan sonra tekrar aktif ettim.
Aynen, ismin sonunda * var.
Ben olsam bilgisayara format atar sonrasında steam şifresini değişirdim. Eğer önceden api key aldıysan onları da sil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynen, ismin sonunda * var.
Ben olsam bilgisayara format atar sonrasında steam şifresini değişirdim. Eğer önceden api key aldıysan onları da sil.
api key ne oluyor?

bilgisayara nerden tarama yapabilirim? aslında hiç bir bilinmeyen dosya indirmedim bilgisayara, nasıl oldu anlamadım. Steam hesabını şifresini değişip bütün hesaplardan çıktım. Telefonu geçen pazar değiştirdiğimde sanırım steam guard kalkmış onu bu olaydan sonra tekrar aktif ettim.
Kaspersky, malwarebytes
Ücretsiz deneme sürümleri kullanıp taratabilirsin

api key ne oluyor?
Cs2 kasa açma sitelerine girerken bazı siteler istiyor. Ben buff163 için almıştım mesela. Hesabının takas istekleri, profil bilgilerin sitenin eline geçiyor.

Kaspersky, malwarebytes
Ücretsiz deneme sürümleri kullanıp taratabilirsin

Cs2 kasa açma sitelerine girerken bazı siteler istiyor. Ben buff163 için almıştım mesela. Hesabının takas istekleri, profil bilgilerin sitenin eline geçiyor.
yok api key falan almadım tek yüklediğim yabancı yazılım goodbyedpi

kanka ben hala olayı anlamadım ee yani biri sizden şunu yap bnu yap diyosa bil ki dolandırıcı. gerçek resmi kurumlar böyle ucuz yollarla müşteriyle iletişime geçmez zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,516
Üyeler
183,847
Son üye
bexonway
Geri