Aga ucuz oyun sen ne istiyorsun al geç işte epic kapanırsa çok zor görürüz böyle fiyatları steamda bu kadar güzel değil indirimlerBilerek yapıyorlar algı yaratmak için böyle fiyatlandırma politikası olamaz. Bu epic emmih gibidir. Zamanında app store bile sözleşme mözleşme demeden kendi ödeme yöntemini eklemiş cingöz bir firma oyun exclusive bir kenara bu firmalarla fiyat exclusive bile yapmıştır.
Çünkü dikkat edin daha önceden epic %15 alıcam steam %30 alıyor demişti. Fakat firmalar bu %15 lik farkı oyunculara yansıtmamıştı. epicte oyun 100tl ise steamde de 100tl idi fark sadece epic bu satıştan 15tl kazanıyordu steam ise 30tl kazanıyordu. Epic baktı böyle olmayacak demek böyle politikalara gidiyor umarım steam abd rekabet kurumuna şikayette bulunurda epic kapatılır xd
Steam fan boy değilim ama oyunu steamde almak istiyorum bu fiyat çakallığı benim de canımı sıkıyor. Zorla bir şey yaptırmayın aga insanlara. Bu şuna benziyo sen adam akıllı kola içmek istiyorsun ben sana zorla zurna cola aldırmak durumunda bırakıyorum.