Neler Yeni

Steam ve Epic hesabım çalındı

rx570emo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Emre
bi süre önce bilgisayarıma bi virüs girdi 1 2 gunde sildim ancak sonradan steam ve epic hesabıma girmeye calıştıgımda daha once kayıtlı oldugum mail üzerine bir hesap yok dendi İki hesapda da oyunlarım vardı hepsi gitti insta hesabımda sacma kişileri takip ettim ve sacma twitler attım virüsü sildikden sonra bunlar gecti ama galiba hesaplarım gitti

ESTAROSSA58

80+ Bronze
kurtarmayı filan dene bide çift korumayı filan aktif edin nasıl çaldırdınız ben kendi hessabıma zor giriyorum gmail geçmişini kontrol et kım nerden girmiş maile aldıysan farklı cıhazdan gir birde

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
bi süre önce bilgisayarıma bi virüs girdi 1 2 gunde sildim ancak sonradan steam ve epic hesabıma girmeye calıştıgımda daha once kayıtlı oldugum mail üzerine bir hesap yok dendi İki hesapda da oyunlarım vardı hepsi gitti insta hesabımda sacma kişileri takip ettim ve sacma twitler attım virüsü sildikden sonra bunlar gecti ama galiba hesaplarım gitti
dostum tek şansın destek hattına ulaşmak
steama para yüklediğin kartı verirsen alabilirsin büyük ihtimal
epic games hesabımı hiç çaldırmadım, tecrübem yok o konuda o yüzden bişey diyemeyeceğim ama yine destek hattı çözüm olacaktır

rx570emo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kurtarmayı filan dene bide çift korumayı filan aktif edin nasıl çaldırdınız ben kendi hessabıma zor giriyorum gmail geçmişini kontrol et kım nerden girmiş maile aldıysan farklı cıhazdan gir birde
o dönem mailime gelen sacma mailleride siliyordum engelliyordum şuan hesabımı kurtarmak icin elimde bi mail veya herhangi bir şey yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

dostum tek şansın destek hattına ulaşmak
steama para yüklediğin kartı verirsen alabilirsin büyük ihtimal
epic games hesabımı hiç çaldırmadım, tecrübem yok o konuda o yüzden bişey diyemeyeceğim ama yine destek hattı çözüm olacaktır
iki hesabıma da kartla para yükledim dediğini yapıcam teşekkürler

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
kanka peki steam destek ve epic desteğe nasıl yazabilirim

ESTAROSSA58

80+ Bronze
sen çok biliyorsun ama
destek hattında mı görev yapıyorsun dostum?
işte bak sorun şurda zaten karşındaki insanın hayatı hakkında bi halt bilmeden yargılamak :D umarım alırlar tabikide destek yerine başvursun bunu söylemek gibi bir ihtiyacı hissetmedim konuyu takip edicem gelişmeleri merak ettim ve evet biliyorum :D zor ha bu arada steam sözleşmesini okursan biraz sende öğrenebilirsin

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
işte bak sorun şurda zaten karşındaki insanın hayatı hakkında bi halt bilmeden yargılamak :D umarım alırlar tabikide destek yerine başvursun bunu söylemek gibi bir ihtiyacı hissetmedim konuyu takip edicem gelişmeleri merak ettim ve evet biliyorum :D zor ha bu arada steam sözleşmesini okursan biraz sende öğrenebilirsin
o gg kanka ya diyen bi insanın hayatı var mıdır, sanmıyorum dostum
steamın sözleşmesinde bahsettiğin bölümü at bakalım

ESTAROSSA58

80+ Bronze
o gg kanka ya diyen bi insanın hayatı var mıdır, sanmıyorum dostum
steamın sözleşmesinde bahsettiğin bölümü at bakalım
dostum niyeyse seni kaile alamıyorum :D çok bilen bi arkadaş olarak arkadaşa yardım et geri alın konunun takipçisiyim bahsettiğim yere de az emek harca bak destek sayfası atmaya benzemez tabi ama

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
dostum niyeyse seni kaile alamıyorum :D çok bilen bi arkadaş olarak arkadaşa yardım et geri alın konunun takipçisiyim bahsettiğim yere de az emek harca bak destek sayfası atmaya benzemez tabi ama
destek sayfasının sorulduğu soruya makale yazmamı mı bekliyordun dostum
hem sözleşme falan bişeyler geveliyordun ağzında, bekliyorum hala
reşit olmayan bi elemansın beni kaale almaman zerre umrumda değil, bide söylediğin sözcüklerin yazımını öğren işine yarar illaki
hesabı alır almaz bilemem, en garanti yol destek bu kadar, daha fazla uzatma konuyu

rx570emo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Emre
epic games icin desteğe yazdım fatura numaraları kart bilgileri ve ip adresi bilgilerini verdim umarım hesabı geri alırım

Top Bottom