Rennes
80+ Gold
Dahası
Param yok, oynatacak PC de yok. Alamadım.
O sıkıntıyı tam 10 sene çektim.Param yok, oynatacak PC de yok. Alamadım.
Daf DLC 2 gün önce ücretsiz scs nin sitesinde dağıtıyordu 10 TL şuan bişi alma geneldi 7.5 TL indirime giren oyunlar var onlara bak aradaDead by Daylight oyunu için 4 DLC aldım.
Alıntıyı görüntüle
.
.
.
DAF marka tır kullanmasam da bütün DLC'lere sahip olmak için ETS 2 DAF Tuning Pack aldım
Alıntıyı görüntüle
.
.
.
Hearts of İron IV aldım, 10 günde 10 saat, dün de günde 7 saat oynadım
Alıntıyı görüntüle
.
.
.
Havacıyım fakat joystick'im olmadığı için almamıştım. Yakında direk Logitech Flight Yoke System alacağım için FSX de aldım fakat hedef X-Plane 11 almak. FSX'den çok daha iyi bir simülasyon. Yarıştırılamaz bile. PMDG ve P3D ile yarıştırılır fakat benim tercihim hâlâ X-Plane 11 tarafında.
Alıntıyı görüntüle
.
.
.
Steam cüzdanımda 10TL kaldı, önerilerinizi bekliyorum Teşekkürler, iyi günler.
Aldım yazdım da şöyle oldu, sevdiğim bir ETS yayıncısına her zaman olduğu gibi bağış attım o da bu kodu verdi bende yok diye. Yani DAF için para vermedim ama DAF sahibi oldumDaf DLC 2 gün önce ücretsiz scs nin sitesinde dağıtıyordu 10 TL şuan bişi alma geneldi 7.5 TL indirime giren oyunlar var onlara bak arada
O da dediğim yerden almıştır kesinAldım yazdım da şöyle oldu, sevdiğim bir ETS yayıncısına her zaman olduğu gibi bağış attım o da bu kodu verdi bende yok diye. Yani DAF için para vermedim ama DAF sahibi oldum
Serious Sam 3 BFE 6TLDead by Daylight oyunu için 4 DLC aldım.
Alıntıyı görüntüle
.
.
.
DAF marka tır kullanmasam da bütün DLC'lere sahip olmak için ETS 2 DAF Tuning Pack aldım
Alıntıyı görüntüle
.
.
.
Hearts of İron IV aldım, 10 günde 10 saat, dün de günde 7 saat oynadım
Alıntıyı görüntüle
.
.
.
Havacıyım fakat joystick'im olmadığı için almamıştım. Yakında direk Logitech Flight Yoke System alacağım için FSX de aldım fakat hedef X-Plane 11 almak. FSX'den çok daha iyi bir simülasyon. Yarıştırılamaz bile. PMDG ve P3D ile yarıştırılır fakat benim tercihim hâlâ X-Plane 11 tarafında.
Alıntıyı görüntüle
.
.
.
Steam cüzdanımda 10TL kaldı, önerilerinizi bekliyorum Teşekkürler, iyi günler.
Evet muhtemelen, dün 22 tane oyun kodu + 5x10TL cüzdan kodu geldi. Hesabımdaki 10TL de oradan kazandığım 10TL ile geldi ayrıca Beholder oyununu da kazandığım kod ile edinmiş oldum. Yani dün 10TL donate atmıştım fazlasıyla geri aldımO da dediğim yerden almıştır kesin
Dediğiniz oyuna baktım 60TL imiş, sadece 10TL'm var.Serious Sam 3 BFE 6TL
6tl ye düşmüştü, demek yine yükselmiş.Evet muhtemelen, dün 22 tane oyun kodu + 5x10TL cüzdan kodu geldi. Hesabımdaki 10TL de oradan kazandığım 10TL ile geldi ayrıca Beholder oyununu da kazandığım kod ile edinmiş oldum. Yani dün 10TL donate atmıştım fazlasıyla geri aldım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dediğiniz oyuna baktım 60TL imiş, sadece 10TL'm var.
Teşekkür ederim yinede, herkese teşekkür ederim. Bir sonraki indirimlerde bişeyler alırım artık.6tl ye düşmüştü, demek yine yükselmiş.
Bu Gta 4 steam`den bi geliyo bi gidiyo
- GTA 4
- Portal
- Portal 2
- Cities: Skylines Deluxe Edition
- Aşırı derecede kaynak tükettiği ve alsam bile uzun süre oynayamayacağım için iade ettim.
- Mortal Kombat X
- Yanında birkaç tane de karakter aldım: Goro, Predator ve Triborg
- Euro Truck Simulator 2 DLC'leri
- Beyond the Baltic Sea
- Road to Black Sea
- Train Simulator DLC'si
- BR 407 ICE 3