İndirdim ama daha açmak bile nasip olmadı. Umarım sizin de olur ve güzel vakit geçirirsiniz.en çok istediğim oyunlar
skyrim düşünüyordum da vazgeçtim sonraThe Witcher 3: Wild Hunt - Game of the Year Edition
The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition
Stranger Things 3 : The Game
Five Nights At Freddy's : Sister Location
Don't Starve Together
Omon Simulator
Zup! F
Dead By Daylight : Leatherface
Bioshock : The Collection
Half Life
Dead By Daylight : Spark Of Madness
Dead By Daylight : Silent Hill Chapter
Dead By Daylight : the Saw Chapter
Car Mechanic Simulator
Dead By Daylight : Shattered Bloodline
Dead By Daylight : The Hollowen Chapter
Dead By Daylight : chains of Hate
Dead By Daylight : Stranger Things Chapter
OutDrive
Dude Simulator 3
Sniper Ghost Warrior 2
Outlast
M&B warband
Payday 2
Tosla ve skinlerim sağolsun
3 yıl oldu mu o bedava olalıMesaj otomatik birleştirildi:
aga be payday 3 yıl öcne bedavaydı almıştım direkt
3 yıl oldu mu o bedava olalı
Kaç para bayıldın karşimBioShock: The Collection-Pacify-Far Cry® 5-DEATH STRANDING-Portal 2-The Final Hours-Serious Sam 3: BFE-theHunter: Call of the Wild™- How to Survive 2-Assassin's Creed® Origins- Deus Ex: Mankind Divided -Batman™: Arkham Origins-Portal-Portal 2-Subnautica-Fallout 4- Assassin’s Creed® IV Black Flag-Dead by Daylight-Assassin's Creed® Odyssey-Middle-earth: Shadow of War Definitive Edition-METAL GEAR SOLID V: The Definitive Experience-Batman: Arkham Collection-Dead Cells | Dead Cells: The Bad Seed-Red Dead Redemption 2
O zamanlar PC kötüydü, anca o oyunu açabilecek bir sistemim oldu. (E8400-HD 7850-6GB ram)Kaç sene oldu knk geç bile kalmışsın. :d
sapphire mi kartO zamanlar PC kötüydü, anca o oyunu açabilecek bir sistemim oldu. (E8400-HD 7850-6GB ram)
Hayır Asus.sapphire mi kart
1200 csgo bıçak düştüO zamanlar PC kötüydü, anca o oyunu açabilecek bir sistemim oldu. (E8400-HD 7850-6GB ram)