Yaz İndiriminde Neler Aldınız

Darks souls bende oynamak istiyom ama o türe hiç deneyimim yok daha önce. Oynamaya başlasam çok zorlanır mıyım? Genelde en zorda oynarım her oyunumu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Usta rust çok oynarsan parasını çıkarıyo. Ben 14 liraya almıştım 250liraya yakın kar yaptım.
eğer dark souls remastered yada 3 den başlarsan evet zor gelecektir.dark souls 2 ve elden ring daha kolaylar.

Just Cause 3 XXL Edition
Sniper Elite 4 Ultimate Edition
Titanfall 2
Eğer indirimdeyse ; Sleeping Dogs ve Ryse Son Of Rome'ı öneririm çerezlik ama güzel oyunlar.

3000 tl lik oyun aldım aga.
forspoken için pişmanım sadece ama olsun aldım onuda.

1688817270946.png

LEGO serisini setledim ben indirimdeyken

Steam yaz indirimlerinde neler aldınız veya alacaksınız? Burada paylaşın da bizler içinde fikir olsun.
Party Panic 😎
Goat Simülatör 😎
Batman Arkham Collection
Hellblade Senuacs Sacrifice
CS 1.6 😎😎😎
Forza Horizon 4
Hitman Assentiol Collection
Mortal Shell
7 Days to Die
Gettin Over It
Just Cause 3
Merto 2033 Redux
The Witcher 2

Gamepass varken steam neymiş anca getir götürünü yapar.Sadece gamepass aldım.

Kâr nasıl yapacağım ki hocam?
Reis oyunda rastgele item düşüyor herkese. Belli bir süre girmeyince kesin düşüyor bi 30dk lık oynayıştan sonra. Ben rust yüklüyorum 30dk oynuyorum eşyamı alıyorum 1 ay sonra tekrarlıyorum. Tabi şansa bakıyor, 1 2 tl lik item de düşebilir. Bana tek seferde 200 liradan fazla bir item düşmüştü kar ı o yaptırdı zaten, ama ben oyunu 14 liraya aldığım için her türlü kar yaptım.

Resident evil 2
Forza horizon 4
Cs den gelen bütün parayı kulaklığa verdimi oyun falan alamadım şimdi stem kuru 25.50 alacak deniyor. Vay halimize.

Geri