ᶜᵃⁿᶜᵉˡᵉⁿᵗᵉʳ
80+ Bronze
Galiba kontör yükledim kendimsSteam yaz indirimlerinde neler aldınız veya alacaksınız? Burada paylaşın da bizler içinde fikir olsun.
Galiba kontör yükledim kendimsSteam yaz indirimlerinde neler aldınız veya alacaksınız? Burada paylaşın da bizler içinde fikir olsun.
Hiçbir şeySteam yaz indirimlerinde neler aldınız veya alacaksınız? Burada paylaşın da bizler içinde fikir olsun.
Ana hikayeye etkisi yok. Online oynayan kaldıysa alabilirsiniz genelde oynayan kemik kitle aktif oluyor. Onun dışında da pek gerek yok modlar indirerek bir ton farklı içeriğe ulaşabiliyorsunuz.Warband almayı düşünüyorumda DLC'lerine gerek var mı?
RustRust, Ready or Not, Garry's Mod, ETS 2, Propnight, 7 Days To Die
Darks souls bende oynamak istiyom ama o türe hiç deneyimim yok daha önce. Oynamaya başlasam çok zorlanır mıyım? Genelde en zorda oynarım her oyunumu.dark souls 3 ile long dark'ın dlc'sini aldım.Dark souls remastered'ı da koleksiyona ekleyip bırakacak gibiyim.
Usta rust çok oynarsan parasını çıkarıyo. Ben 14 liraya almıştım 250liraya yakın kar yaptım.Rust, Ready or Not, Garry's Mod, ETS 2, Propnight, 7 Days To Die
1, Stardew ValleySteam yaz indirimlerinde neler aldınız veya alacaksınız? Burada paylaşın da bizler içinde fikir olsun.
Hiçbir şey desem?Steam yaz indirimlerinde neler aldınız veya alacaksınız? Burada paylaşın da bizler içinde fikir olsun.