RDR 2 oynamadıysan hemen oynama sakın. Oyun oynayamıyorum şu anda. Daha doğrusu hiçbir şey yapamıyorum. O yüzden ilk olarak RDR 2'den önce oynayacağın oyunları oyna. Öneri olarak The Witcher 2-3 , GoW , Cyberpunk , A Way Out , A Plague Tale ; InnocenceSteam Yaz İndirimleri Oyun Önerisi yapabilir misiniz
grafikleri sağlam olsun ve saran oyunlar olsun teşekkürler şimdiden
Horizon zero dawnSteam Yaz İndirimleri Oyun Önerisi yapabilir misiniz
grafikleri sağlam olsun ve saran oyunlar olsun teşekkürler şimdiden
Rdr 2 neden almasın anlamadım. Sen nasıl oynayamadınRDR 2 oynamadıysan hemen oynama sakın. Oyun oynayamıyorum şu anda. Daha doğrusu hiçbir şey yapamıyorum. O yüzden ilk olarak RDR 2'den önce oynayacağın oyunları oyna. Öneri olarak The Witcher 2-3 , GoW , Cyberpunk , A Way Out , A Plague Tale ; Innocence
Çok güzel oyun, başka oyuna vakit ayıramazsın diyor. Adamın adı Rivyalı Geralt pfp Arthur Morgan. Batağa düştüm sen düşme diyor.Rdr 2 neden almasın anlamadım. Sen nasıl oynayamadın
Cidden o kadar güzel mi ya.Çok güzel oyun, başka oyuna vakit ayıramazsın diyor. Adamın adı Rivyalı Geralt pfp Arthur Morgan. Batağa düştüm sen düşme diyor.
yaması var ben kurdum 10 numara çalışıyorya oyunun turkcesı yok ya sıkar gıbı gozuktu anlamayınca
Geralt'ın yeri ayrı , Arthur Morgan'ın yeri ayrıÇok güzel oyun, başka oyuna vakit ayıramazsın diyor. Adamın adı Rivyalı Geralt pfp Arthur Morgan. Batağa düştüm sen düşme diyor.