RDR 2 oynamadıysan hemen oynama sakın. Oyun oynayamıyorum Åu anda. Daha doÄrusu hiƧbir Åey yapamıyorum. O yüzden ilk olarak RDR 2'den ƶnce oynayacaÄın oyunları oyna. Ćneri olarak The Witcher 2-3 , GoW , Cyberpunk , A Way Out , A Plague Tale ; InnocenceSteam Yaz İndirimleri Oyun Ćnerisi yapabilir misiniz
grafikleri saÄlam olsun ve saran oyunlar olsun teÅekkürler Åimdiden
Horizon zero dawnSteam Yaz İndirimleri Oyun Ćnerisi yapabilir misiniz
grafikleri saÄlam olsun ve saran oyunlar olsun teÅekkürler Åimdiden
Rdr 2 neden almasın anlamadım. Sen nasıl oynayamadınRDR 2 oynamadıysan hemen oynama sakın. Oyun oynayamıyorum Åu anda. Daha doÄrusu hiƧbir Åey yapamıyorum. O yüzden ilk olarak RDR 2'den ƶnce oynayacaÄın oyunları oyna. Ćneri olarak The Witcher 2-3 , GoW , Cyberpunk , A Way Out , A Plague Tale ; Innocence
Ćok güzel oyun, baÅka oyuna vakit ayıramazsın diyor. Adamın adı Rivyalı Geralt pfp Arthur Morgan. BataÄa düÅtüm sen düÅme diyor.Rdr 2 neden almasın anlamadım. Sen nasıl oynayamadın
Cidden o kadar güzel mi ya.Ćok güzel oyun, baÅka oyuna vakit ayıramazsın diyor. Adamın adı Rivyalı Geralt pfp Arthur Morgan. BataÄa düÅtüm sen düÅme diyor.
yaması var ben kurdum 10 numara ƧalıÅıyorya oyunun turkcesı yok ya sıkar gıbı gozuktu anlamayınca
Geralt'ın yeri ayrı , Arthur Morgan'ın yeri ayrıĆok güzel oyun, baÅka oyuna vakit ayıramazsın diyor. Adamın adı Rivyalı Geralt pfp Arthur Morgan. BataÄa düÅtüm sen düÅme diyor.