Oyunu aldığımda kafadan 100 saat geçireceğim(Türkçe olsa iyi olur) oyun önerilerinizi beklerim 200-300 bandında olursa daha iyi olur. bunun dışında fiyatı çok artacak ve diğer döneme kesinlikle alamayacağım oyunları yazarsanız sevinirim
Fs 21Oyunu aldığımda kafadan 100 saat geçireceğim(Türkçe olsa iyi olur) oyun önerilerinizi beklerim 200-300 bandında olursa daha iyi olur. bunun dışında fiyatı çok artacak ve diğer döneme kesinlikle alamayacağım oyunları yazarsanız sevinirim
Forza 5 alabilirsin araba oyunlarını seviyorsan bir saat sınırı yok dilediğin kadar oynarsınOyunu aldığımda kafadan 100 saat geçireceğim(Türkçe olsa iyi olur) oyun önerilerinizi beklerim 200-300 bandında olursa daha iyi olur. bunun dışında fiyatı çok artacak ve diğer döneme kesinlikle alamayacağım oyunları yazarsanız sevinirim
rdr 2Oyunu aldığımda kafadan 100 saat geçireceğim(Türkçe olsa iyi olur) oyun önerilerinizi beklerim 200-300 bandında olursa daha iyi olur. bunun dışında fiyatı çok artacak ve diğer döneme kesinlikle alamayacağım oyunları yazarsanız sevinirim
Onu bitirdim bileGod of War derim kesinlikle, belki 100 saat geçirtmez ama çoğu oyunun 100 saatte veremediği deneyimi sana yaşatır.
uncharted-detroit ikisini al benceOyunu aldığımda kafadan 100 saat geçireceğim(Türkçe olsa iyi olur) oyun önerilerinizi beklerim 200-300 bandında olursa daha iyi olur. bunun dışında fiyatı çok artacak ve diğer döneme kesinlikle alamayacağım oyunları yazarsanız sevinirim
O da varcities skylines ?
2 Side varuncharted-detroit ikisini al bence
Aldım onuUncharted bu soruyu soran herkes için aynısını diyorum
Oda varrdr 2
Fiyatı çok fazlaForza 5 alabilirsin araba oyunlarını seviyorsan bir saat sınırı yok dilediğin kadar oynarsın