Neler Yeni

🔥İndirim Steam yaz indirimlerinde alabileceğiniz kart düşürme oyunları

uydu3

80+ Silver
ASF mi kullanıyorsunuz idle master mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,226
İsim
a l p e r
Kanka silerim bilgisayardan da. Hesaptan silmek sıkıntı. Tamam hesaptan kaldırırım destekten ama bu sefer de oyuna para verdim diye silmemezlio yaparım çöp gibi durur öyle.
Mesaj otomatik birleştirildi:

400 kusur bos otun var steamda tek artisi oyun sayisi fazla gozukuyor 😀
Hacı emin ol şöyle az oyun kaliteli oyun olması daha iyi. 50 oyunum var hepsi A kalite 1. sınıf mal

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,379
İsim
Kaan

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
60 kuruşluk oyunların hiçbiri kâr ettirmiyor steam tools gibi sitelerden araştırma yapınca kârlı gözüksede kimse piyasa fiyatından kart almadığı ölü fiyata sipariş verdiği için zarar etme ihtimaliniz çok yüksek zamlanmayan hentai oyunlarını mutlaka alın 1.5 lira altındaki oyunlardan çok bir şey beklemeyin

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,379
İsim
Kaan
Kanka silerim bilgisayardan da. Hesaptan silmek sıkıntı. Tamam hesaptan kaldırırım destekten ama bu sefer de oyuna para verdim diye silmemezlio yaparım çöp gibi durur öyle.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hacı emin ol şöyle az oyun kaliteli oyun olması daha iyi. 50 oyunum var hepsi A kalite 1. sınıf mal

Benim hesap yoldan geçen hanı gibi her şey var.
Rdr 2 gow cyberpunk 2077 falan hepsi epicte ama.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,226
İsim
a l p e r

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,379
İsim
Kaan
60 kuruşluk oyunların hiçbiri kâr ettirmiyor steam tools gibi sitelerden araştırma yapınca kârlı gözüksede kimse piyasa fiyatından kart almadığı ölü fiyata sipariş verdiği için zarar etme ihtimaliniz çok yüksek zamlanmayan hentai oyunlarını mutlaka alın 1.5 lira altındaki oyunlardan çok bir şey beklemeyin
Ben geçen sene yine böyle almıştım 20 lira kadar etmiştim ama şuan ne olur bilmiyorum. Zamlanmamış hentai oyunları da iyi kar yapar.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ben geçen sene yine böyle almıştım 20 lira kadar etmiştim ama şuan ne olur bilmiyorum. Zamlanmamış hentai oyunları da iyi kar yapar.
60 kuruşluk oyunların hemen hemen hepsini aldım durum dediğimden ibaret ne uzun vadede kâr ettirdi ne kısa

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,379
İsim
Kaan
60 kuruşluk oyunların hemen hemen hepsini aldım durum dediğimden ibaret ne uzun vadede kâr ettirdi ne kısa
Tamamen şans bence bu 60 kuruşluklar çünkü dediğiniz gibi piyasaları değişik 10tllik parlak düşürmüştüm ucuzdan koyuyorum yine satılmıyor düşe düşe 2tl olduydu.

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
981
İsim
Hakan Can Yıldırım
60 kuruşluk oyunların çoğu 30 kuruş kar ettirir bu zamana kadar zarar ettiğim olmadı. BU siteden kart fiyatlarına bakarak alabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,226
İsim
a l p e r
60 kuruşluk oyunların çoğu 30 kuruş kar ettirir bu zamana kadar zarar ettiğim olmadı. BU siteden kart fiyatlarına bakarak alabilirsin.
Nası kar ettirmiyo aga? Ben level atlamak için her set başına 7-15 lira arası para ödedim hep.

Öyle ucuz oyunların kartlarını işleye işleye bi ton rozetim oldu hatta. Attığın sitede 1-2 liraya kart seti varsa hemen alıyım ben. Boş boşuna 15 lira ödemem setlere

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,376
Üyeler
164,827
Son üye
Dominic McCarron
Top Bottom