Kanka silerim bilgisayardan da. Hesaptan silmek sıkıntı. Tamam hesaptan kaldırırım destekten ama bu sefer de oyuna para verdim diye silmemezlio yaparım çöp gibi durur öyle.e sil sonra?
Hacı emin ol şöyle az oyun kaliteli oyun olması daha iyi. 50 oyunum var hepsi A kalite 1. sınıf mal400 kusur bos otun var steamda tek artisi oyun sayisi fazla gozukuyor
Ben idle masterciyim bunla geldim bunla giderim arkadaşASF mi kullanıyorsunuz idle master mı
hocam hepsinden 1tl de kar edebilirsiniz sadece oyunun fiyatını da çıkarabilirsiniz bence 20tl falan kar ettirebilir.30-35 e alsam tahmini ne kadar kar ederim?
Kanka silerim bilgisayardan da. Hesaptan silmek sıkıntı. Tamam hesaptan kaldırırım destekten ama bu sefer de oyuna para verdim diye silmemezlio yaparım çöp gibi durur öyle.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hacı emin ol şöyle az oyun kaliteli oyun olması daha iyi. 50 oyunum var hepsi A kalite 1. sınıf mal
30a aldım birazdan başlıcam biitnce 60 tl falan kalır heralde total30-35 e alsam tahmini ne kadar kar ederim?
ilk 10-15 oyun güzel sonrası gta vice city dlşsşsğqöxBenim hesap yoldan geçen hanı gibi her şey var.
Rdr 2 gow cyberpunk 2077 falan hepsi epicte ama.
Ben geçen sene yine böyle almıştım 20 lira kadar etmiştim ama şuan ne olur bilmiyorum. Zamlanmamış hentai oyunları da iyi kar yapar.60 kuruşluk oyunların hiçbiri kâr ettirmiyor steam tools gibi sitelerden araştırma yapınca kârlı gözüksede kimse piyasa fiyatından kart almadığı ölü fiyata sipariş verdiği için zarar etme ihtimaliniz çok yüksek zamlanmayan hentai oyunlarını mutlaka alın 1.5 lira altındaki oyunlardan çok bir şey beklemeyin
60 kuruşluk oyunların hemen hemen hepsini aldım durum dediğimden ibaret ne uzun vadede kâr ettirdi ne kısaBen geçen sene yine böyle almıştım 20 lira kadar etmiştim ama şuan ne olur bilmiyorum. Zamlanmamış hentai oyunları da iyi kar yapar.
Tamamen şans bence bu 60 kuruşluklar çünkü dediğiniz gibi piyasaları değişik 10tllik parlak düşürmüştüm ucuzdan koyuyorum yine satılmıyor düşe düşe 2tl olduydu.60 kuruşluk oyunların hemen hemen hepsini aldım durum dediğimden ibaret ne uzun vadede kâr ettirdi ne kısa
bitince yazar mısın kanka ona göre alıcam bende30a aldım birazdan başlıcam biitnce 60 TL falan kalır heralde total
60 kuruşluk oyunların çoğu 30 kuruş kar ettirir bu zamana kadar zarar ettiğim olmadı. BU siteden kart fiyatlarına bakarak alabilirsin.60 kuruşluk oyunların hemen hemen hepsini aldım durum dediğimden ibaret ne uzun vadede kâr ettirdi ne kısa
Nası kar ettirmiyo aga? Ben level atlamak için her set başına 7-15 lira arası para ödedim hep.60 kuruşluk oyunların çoğu 30 kuruş kar ettirir bu zamana kadar zarar ettiğim olmadı. BU siteden kart fiyatlarına bakarak alabilirsin.