of of of araba parasıBir de levelim 240
1.3 Clio verene hesabı bırakıyorum![]()
![]()
![]()
![]()

of of of araba parasıBir de levelim 240
1.3 Clio verene hesabı bırakıyorum![]()
![]()
![]()
![]()
Steam dolara geçtiğinden bu yana hiçbir alışveriş yapmadım. 1 senedir zaten giriş yapmıyorum hesaba.of of of araba parası![]()
bende elden ring dlcyi alsam mı diye kararsızım şuan yaz indirimlerini bekliyorumSteam dolara geçtiğinden bu yana hiçbir alışveriş yapmadım. 1 senedir zaten giriş yapmıyorum hesaba.
Steam dolara geçmeden günler önce aldığım son oyunlar bunlardı
Bu saatten sonra oyun almayı düşünmüyorum. Anca CS2 den pahalı kasa düşer ya da define bulurum öyle.
İsterse %95 indirimli olsun her oyun. Bu fiyatlara oyun almanın hiçbir mantıklı açıklaması yok. Hem storedaki çoğu oyuna (en az %70) MENA üzerinden fiyatlandırma uygulanmadı.
Uzun bir süre elveda Steam diyebilirim.
muhtemelen indirime girmez ds3 e dlc geldiğinde 2 yıl indirime girmedibende elden ring dlcyi alsam mı diye kararsızım şuan yaz indirimlerini bekliyorum
indirim girmesede alsam mı diye kararsızım oynayanlar güzel diyor ben kararsızım daha 750 tl gibi bir fiyatmuhtemelen indirime girmez ds3 e dlc geldiğinde 2 yıl indirime girmedi
şu ana kadar çıkmış en iyi dlc alınır benceindirim girmesede alsam mı diye kararsızım oynayanlar güzel diyor ben kararsızım daha 750 tl gibi bir fiyat
1050 ile 33 küsür eder1050 diyor iyi yatırım yapmışım o zaman
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam benim 1050 ise sizin 10k olması lazım sizde kaç diyor bi bakar mısınız merak ettim
İyi ediyormuş maşallah1050 ile 33 küsür eder
Vac çok fiyat düşürüyor steamdb den bir fiyat analizi yapıp oranın %10 değerine falan satabilirsiniz.Merhabalar, iyi günler yaklaşık 2 yıldır kastığım bir steam hesabım var çoğunluklu olarak Hikayeli oyunları oynuyorum. Oyun Listelemem Sırası İle Aşağıdadır. Steamin dolara geçmesi ile çok fazla oyun alamıyorum lakin yaz indirimlerinde birkaç seriyi daha tamamlayacağım.Hesabımda Vac Ban yoktur, lakin CSGO banı vardır,bakın dikkat edin VAC Ban yemedim diğer valve oyunlarını çok rahat oynayabilir,takas yapabilir, topluluk içeriklerine erişebilirsiniz dediğim gibi sadece CSGO girmiyor.