Neler Yeni

Ana Konu Steam Yaz İndirimlerinde Neler Alacaksınız? **Öneriler**

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
R6 almayı düşünüyorum.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,925
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Sevmek zorundayım büyük olanları laptop kaldırmıyor :D
İlerde kaldıracak pc in olur elbet. Benin 10 sene sonra oldu. 2 GB DDR2 RAM 512 mb ekran kartı intel dual işlemcili kasa vardı. 10 sene boyunca.

Listedekilerden Mgs 5'i tavsiye ederim. Ek olarak Fallout New vegas, Detroit ve şuna bakabilirsin. https://store.steampowered.com/app/1328670/Mass_Effect_Legendary_Edition/
Güzel ama alır mıyım bilmiyorum.
R6 almayı düşünüyorum.
Çok hile var diyolar. Bide iyi oynamak lş

OrionKnight55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Selim Çakır
Discord
OrionKnight#0090
İlerde kaldıracak pc in olur elbet. Benin 10 sene sonra oldu. 2 GB DDR2 RAM 512 mb ekran kartı intel dual işlemcili kasa vardı. 10 sene boyunca.

hile mi csgoyla karıştırmayın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet arkadaşlar biliyorsunuz yarın indirim akşam 8 itibari ile başlıyor. Benim 850 TL bütçem var şimdilik attığım listedeki oyunlardan seçip almayı düşünüyorum. Belki sizlerin önerdiği oyun olursa onlardan da seçebilirim. (Niye 850 TL harcıyorsun oyuna verilirmi felan demeyin. Steamde zaten para beleş geldi.)

Burada istek listemi bırakıyorum. Müsait olunca tek tek konuya listeler eklerim. :)

850tl de iyi paraymış ben senin yerinde olsam csgoyla katlardım

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,925
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Evet arkadaşlar biliyorsunuz yarın indirim akşam 8 itibari ile başlıyor. Benim 850 TL bütçem var şimdilik attığım listedeki oyunlardan seçip almayı düşünüyorum. Belki sizlerin önerdiği oyun olursa onlardan da seçebilirim. (Niye 850 TL harcıyorsun oyuna verilirmi felan demeyin. Steamde zaten para beleş geldi.)

Burada istek listemi bırakıyorum. Müsait olunca tek tek konuya listeler eklerim. :)

İndirim yüzünden itemlerimin fiyatı düştü elime para geçemediği için oyun alamıyorum sad.

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Steam'de 28 TL'm var önerisi olan var mı?Simülasyon,FPS,RPG fark etmez.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen

İstediğim türden oyun bulamıyorum ya. Cs sıktı artık valodan da sıkıldım. Cod desen 300 tl den fazla ona o parayı da vermem bir tek r6 geliyor. O da olmazsa iade ederim en kötü.

sungurhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Ünal YAVUZ
Tekken mi Mortal kombat mı alayım

Umut Ege Özkaya

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
UmutEge

forza horizon 6

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

1-Forza Horizion 4 Ultimate edition.
2-Dirt 5
3-Dirt Rally 2.0
4-Need For Speed 2015
Ama NFS'den emin değilim ben oynadım ve sevmiştim ama Titanfall 2'da ilgimi çekiyor ve oynadım onları da.
Para kalır ise Dead Cell.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tekken mi Mortal kombat mı alayım
Kan ve şiddet bağımlısıysan Mortal tam tersi ise Tekken ama mortal vuruş hissiyatı daha iyi.

bruhmettin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
ard
fallout new vegas

Top Bottom